Şimdi Ara

SOĞUTUCU TABANI İZOLASYON.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşkar Ninja Plus Soğutucum Var ancak Soğutucunun Anakarta takarken arkada kullanılan metal parçanın üzerindeki yumuşak doku yırtıldı ve metal düzey anakarta deyip anakarta hasar verdi.Sizce Bu yumuşak doku yerine ne koyabilirim.Anakarta deyip kısa devre yapmıcak yani elektrik geçirmicek.Sıcaktan nem ,buhar ,Terleme yapamyıp kısa devreye neden olmıyacak.Yani bunlar gibi zararlar vermeyecek Yumuşak bişi.

Benim düşücelerim.

1.Hakiki terleme yapmayan Ayakkabi derisi.Ama elektrik geçirip geçirmediğini bilmiyorum.
    2.Bildiğimiz A4 Kağıt bunun tek sorunu yanma buna olmayacağı için bunda bi problem yok ve bana en mantıklısı olarak gelio.

Yardım ve Fikirlerini Söleyenlere Teşekkürler.

• herhangi telle kasaya temas eden(topraklanmış , statik elektrik sorunu olmasın):
    pamuk
    bulaşık süngeri
    yada eski bi kemer
    aklıma gelenler bunlar
  • Mouse pad
  • SLİKON İLE KAPLA Bİ GÜN KURUMADA BIRAK PRATİK DEĞİL AMA ÇOK ETKİLİ BT YE ÖLE YAPMIŞTIM
  • Çok Teşekkürler Arkadaşlarım.Fikirler Süper En uygununu Bulup Halledicem Sağolun.Bu arada silikon gerçekten iyi bi çözüm ama temiz bi iş çıkarıcağımı sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Mouse pad

Arkadaşım Gene Süpersin Tebrikler
  • Koltukların ayaklarının altına takılan ve kaymayı önleyen kendinden yapışkanlı keçeleri kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize Teşekkürler Arkadaşlar Mauspad ile yaptım gerçekten çok güzel oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.