Arkadaşkar Ninja Plus Soğutucum Var ancak Soğutucunun Anakarta takarken arkada kullanılan metal parçanın üzerindeki yumuşak doku yırtıldı ve metal düzey anakarta deyip anakarta hasar verdi.Sizce Bu yumuşak doku yerine ne koyabilirim.Anakarta deyip kısa devre yapmıcak yani elektrik geçirmicek.Sıcaktan nem ,buhar ,Terleme yapamyıp kısa devreye neden olmıyacak.Yani bunlar gibi zararlar vermeyecek Yumuşak bişi.
Benim düşücelerim.
1.Hakiki terleme yapmayan Ayakkabi derisi.Ama elektrik geçirip geçirmediğini bilmiyorum. 2.Bildiğimiz A4 Kağıt bunun tek sorunu yanma buna olmayacağı için bunda bi problem yok ve bana en mantıklısı olarak gelio.
herhangi telle kasaya temas eden(topraklanmış , statik elektrik sorunu olmasın): pamuk bulaşık süngeri yada eski bi kemer aklıma gelenler bunlar
Mouse pad
SLİKON İLE KAPLA Bİ GÜN KURUMADA BIRAK PRATİK DEĞİL AMA ÇOK ETKİLİ BT YE ÖLE YAPMIŞTIM
Çok Teşekkürler Arkadaşlarım.Fikirler Süper En uygununu Bulup Halledicem Sağolun.Bu arada silikon gerçekten iyi bi çözüm ama temiz bi iş çıkarıcağımı sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: AMFİBİ
Mouse pad
Arkadaşım Gene Süpersin Tebrikler
Koltukların ayaklarının altına takılan ve kaymayı önleyen kendinden yapışkanlı keçeleri kullanabilirsin.