Şimdi Ara

Soğutmak için değil ısıtmak için klima tavsiyesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konya'da kullanmak için (Karapınar ilçesinde) klima almak istiyorum

sobalı evde oturuyorum soba ile uğraşmayayım klima ile idare edeyim diyorum ama kaçlık almam gerektiğini

ve sanırım oralar en fazla -10 derece olur çalıştırmada sorun olurmu kullanan varmı acaba?

İşin aslı Antalyada Arçeliğin 14000 liği işimizi görüyor kışın yetiyorda artıyor bile ama işte malum Konya daha soğuk

birde kışın ortasında çalışmazsa -10 veya -5 lerde yanmayalım bu arada kullancağım oda 20m2 ya var ya yok camlar çift cam

soğuk geçirmez yani

• quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar Konya'da kullanmak için (Karapınar ilçesinde) klima almak istiyorum

sobalı evde oturuyorum soba ile uğraşmayayım klima ile idare edeyim diyorum ama kaçlık almam gerektiğini

ve sanırım oralar en fazla -10 derece olur çalıştırmada sorun olurmu kullanan varmı acaba?

İşin aslı Antalyada Arçeliğin 14000 liği işimizi görüyor kışın yetiyorda artıyor bile ama işte malum Konya daha soğuk

birde kışın ortasında çalışmazsa -10 veya -5 lerde yanmayalım bu arada kullancağım oda 20m2 ya var ya yok camlar çift cam

soğuk geçirmez yani

eksi degerler hakkında tam bilgi yazsa idiniz ona göre öneride bulunulabilirdi,mesela hitachi 14000 btu ınverter,sanyo 12000 ınverter,mitsubishi elektrik 12000 btu ınverter gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar Konya'da kullanmak için (Karapınar ilçesinde) klima almak istiyorum

soğuk geçirmez yani

-10 dereceye kadar düşüyorsa Toshiba inverter ı tavsiye ederim. Ras13 modeli ihityacınıza karşılık verir. Odanız 20 m2 ye yakın ise ve ısıtmada kullanacaksanız kesinlikle 18000 btudan aşağı klima almayınız. bahsettiğim klimanın ısıtma kapasitesi 19800 btuya kadar çıkmaktadır. -15 dereceye kadar çalışabilmektedir. İlk etapta biraz pahalı görünebilir ancak çok iyi verim alırsınız, memnun kalırsınız ve en güzel yanı elektrik faturanızı az ödersiniz. Böylece verdiğiniz parayı ay ay geri alırsınız. Bazı firmalar, size düşük kapasite tavsiye edebilir. Evet 12000 lik bir klima ile yazı çok rahat geçirirsiniz. Soğutmada bir problem olmaz ancak ısıtma konusu klima için biraz zorlayıcı.. o yüzden markaya ve kapasite değerine çok dikkat etmelisiniz.

• klimalar - 5 dereceden sonra tam randumanlı çalışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

klimalar - 5 dereceden sonra tam randumanlı çalışmaz

Birincisi +5 dereceden sonra randımanlı çalışmaz olacaktı ama o kriter arçelik,vestel,demirdöküm gibi klimaları kapsar.

Halbuki daıkın -15 derecede bile ısıtma -10 derecede sogutma yapabilme özelliğine sahiptir,bunun yanında hitachi -15,mitsubishi elektrik -10,toshiba -10 derecelerde ısıtma yapabilmektedir,bilginize sunarım
  • sağolun verdiğiniz bilgi için, mesleğiniz belki klima satışı belki bu işte çalışan bir ustasınızdır bilgi olarak tecrubelisinizdir bilemem. Bende İklimlendirme ve Soğutma teknikeriyim klimalar hakında bi araştırma yapmadım sadece okulda aldığım bilgiler doğrultusunda kendi bildiğimi yazdım, teknoloji artı çeşitli destek parçaları fabrikada takarak artırıyorlardır bişey diyemicem. Ama fiyatıda ona göredir tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

sağolun verdiğiniz bilgi için, mesleğiniz belki klima satışı belki bu işte çalışan bir ustasınızdır bilgi olarak tecrubelisinizdir bilemem. Bende İklimlendirme ve Soğutma teknikeriyim klimalar hakında bi araştırma yapmadım sadece okulda aldığım bilgiler doğrultusunda kendi bildiğimi yazdım, teknoloji artı çeşitli destek parçaları fabrikada takarak artırıyorlardır bişey diyemicem. Ama fiyatıda ona göredir tabiki

Size bir iki örnek,

15. maddeyi okuyun hemde kendi sitelerinden ve alt sınıf klimalarda durum budur.

http://www.demirdokum.com.tr/upload/SSS_Klima.pdf

Buyrun -20 derecede ısıtma daıkında inceleyin ururu sarara modeli

http://www.isisan.com/daikin/productSpecs.dwx?product_id=B/DAKLMUS9.5&product_type_id=127

daıkın delux modeli -10 derecede ısıtma

http://www.isisan.com/daikin/productSpecs.dwx?product_id=B/DAKLMDT08.5RXH&product_type_id=127

mitsubishi elektrik -10 derecede ısıtma Ürün Teknik Özellikleri burayı tıklayın

http://www.klimaplus.com.tr/urun_detay.asp?urunid=38&Katid=2

Hitachi -15 derecede ısıtma

http://www.grupklima.com/images/Pdf/Summit.pdf bu böyle örneklerle gider

iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç için inverter tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.