Şimdi Ara

SOĞUTMA- DESTROYERLER GELDİ !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ali abiden çok ürün aldım..her türlü desteği verdi yardımcı oldu..çok tşk...
  • Ali abi senin de ve herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
  • Ali beyden Alphacool NexXxoS Monsta 240 , Xspc razer Gtx690 water blok ve Tygon hortum aldım.Ali beyin kitabında soğutma konusunda yok diye bir kavram bulamassınız.

Kendisinden başka siparişlerimde var,onlarında kısa zamanda geleceğinden eminim.Ülkemizde ancak rüyamızda görebileceğimiz ürünleri neredeyse yurtdışı fiyatına getirip bizlere sunan Ali beye buradan çok teşekkür ediyorum.

Alphacool NexXxoS Monsta 240' ın kalitesi daha elinize almadan kendini belli ettiği gibi en büyük özelliği en düşük fan devrinde,olabilecek en düşük hızda bile yüksek soğutma performansı vermesi.Monsta düşük devirli fan hızlarında rakipleri ile arayı açıyor.İyi soğutma isteyen bir kullanıcı sessizliğide isteyeceğinden bu işi Monstadan daha iyi yapacak bir Radyatör bulmak bayağı zorlaşıyor.

SOĞUTMA-  DESTROYERLER GELDİ !!!!

• Monsta 480 ve Silverstone TJ07 ikilisi :)) Yakında biride benim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Monsta 480 ve Silverstone TJ07 ikilisi :)) Yakında biride benim olacak

Kuracağım sistemi senden çok merak ediyorum büyük olasılıkla. Ocak şubat gibi diyordun hadi başla artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Kuracağım sistemi senden çok merak ediyorum büyük olasılıkla. Ocak şubat gibi diyordun hadi başla artık

bi aksilik olmazsa yarıyıl tatilinde başlayacam insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

aynen Yusufcum ben de sabırsızlıkla bekliyorum, bu arada hayırlı satışlar Ali Abi.

• TÜM SIVI SOĞUTMA SEVERLERE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    YURTDIŞINDA SIVI SOĞUTMA İÇİN ÜRÜN BULMAKTA ZORLANIRKEN, BİZDEKİ DURGUNLUĞU GÖRMEK ÜZÜYORDU İNSANI...

Take_Down=
    hepsi şahane extrem ürünler ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın derim ayrıca alirıza bey son derece güvenilir ve saygı değer bir dostumdur

barhonda =
    Hayırlı satışlar dilerim abi ... ürünler harika .

menem=
    çok güzel nadide ürünler parası olana kaçırılmayacak ürünler...

MilesTeg =
    arg-ist dostuma teşekkür ediyorum. Bitspower BP-D5TOPP2-BK D5 Mod Pump Top V2 aldım ve kısa sürede bana ulaştırdı. Son derece ilgili bir arkadaşımız. Ürün için zaten söyleyebilecek birşey yok.

emrahray =
    aynen Yusufcum ben de sabırsızlıkla bekliyorum, bu arada hayırlı satışlar Ali Abi.

XantoM=
    her zamanki gibi harika ürünler,hayırlı satışlar Ali Rıza Abi...

fbsrkc06 =
    ali abiden çok ürün aldım..her türlü desteği verdi yardımcı oldu..çok tşk...

Squadd =

Poyri!!! =
    Kuracağım sistemi senden çok merak ediyorum büyük olasılıkla . Ocak şubat gibi diyordun hadi başla artık

ugurmurat360x =
    Ali beyden Alphacool NexXxoS Monsta 240 , Xspc razer Gtx690 water blok ve Tygon hortum aldım.Ali beyin kitabında soğutma konusunda yok diye bir kavram bulamassınız. Kendisinden başka siparişlerimde var,onlarında kısa zamanda geleceğinden eminim.Ülkemizde ancak rüyamızda görebileceğimiz ürünleri neredeyse yurtdışı fiyatına getirip bizlere sunan Ali beye buradan çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

sistem hala planlama aşamasında.İnsallah aksilik olmazsa güzel birşey olsun diye uğraşıcam biraz.Sağolsun ali abide çok yardımcı oluyor bana sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz kendisyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 6 Kasım 2012; 22:41:57 >
  • acayip aletler.. 240 + 360 lik almam lazım ama hep iceri giderim fazla hortum gerek :D
  • monsta 360 elime geçti. pek yorum yapmaya gerek duymuyorum alsında. ilgisinden mi bahsetsem abiliğinden mi. iyi ki tanımışım abi sen
  • Hayırlı satışlar usta satın alacak arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilir.
  • Ali Rıza abiye kesinlikle güvenebilirsiniz ben bu resimdekilerin cogunu kendisinden temin ettim. Urunler gercekten harika dedigi gibi. Su an kullanmakta oldugum sistem phenom II X6 1090t 4.5ghz 1.6volt 6 cekirdek aktif hd5970 1ghz gpu 1.35v 1200mhz vram 1.25v sicaklik degerleri bosta cpu 36 derece yukte max 54 derece gpu bosta 32 derece (x2gpu ile eskiden % 100 fanda 46º altina inmezdi boşta) yukte ise furmark extreme burning test 8x msaa 1080p de max sicaklik 55 derece 1 saatlik test sonucudur. Degerler daha dusuk olabilir termal macunum pek iyi değil birde radyator fanlarim su an cok kotu yoksa dahada dusuk sonuclar elde edebilirim. Sistemi kurduktan sonra sunu anladim ki sivi sogutma gercektende inanılmaz derecede etkiliymis.

Parcalar

Ek fc5970 gpu block
    Ek Supreme HF FULL NICKEL cpu block
    Swifftech Mcp655 Speed Control
    ACOOL. NexXxoS Monsta 360 80mm radiator
    Swifftech Micro Reservoir
    Tygon tube 2mt
    Bitspower fittings 10x G1/4 1/2 3/4
    Dangerden kelepçe 10x
    Bitspower Mod top v2 Mcp655 pump head
    Primochill Ice Red 2lt
    Primochill Dye Bomb UV Red

Not: ekran kartinin blogu ve cpu blogu haric hepsini Ali Rıza abiden aldim arkadaslar. Kendisine cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: magnagizmo

Ali Rıza abiye kesinlikle güvenebilirsiniz ben bu resimdekilerin cogunu kendisinden temin ettim. Urunler gercekten harika dedigi gibi. Su an kullanmakta oldugum sistem phenom II X6 1090t 4.5ghz 1.6volt 6 cekirdek aktif hd5970 1ghz gpu 1.35v 1200mhz vram 1.25v sicaklik degerleri bosta cpu 36 derece yukte max 54 derece gpu bosta 32 derece (x2gpu ile eskiden % 100 fanda 46º altina inmezdi boşta) yukte ise furmark extreme burning test 8x msaa 1080p de max sicaklik 55 derece 1 saatlik test sonucudur. Degerler daha dusuk olabilir termal macunum pek iyi değil birde radyator fanlarim su an cok kotu yoksa dahada dusuk sonuclar elde edebilirim. Sistemi kurduktan sonra sunu anladim ki sivi sogutma gercektende inanılmaz derecede etkiliymis.

Parcalar

Ek fc5970 gpu block
    Tygon tube 2mt
    Dangerden kelepçe 10x
    Primochill Ice Red 2lt

Not: ekran kartinin blogu ve cpu blogu haric hepsini Ali Rıza abiden aldim arkadaslar. Kendisine cok tesekkur ederim.

arkadaşım sistemin hayırlı olsun yalnız o güzelim monsta üste olmamış öyle dostuma sipariş ver sana koolance askı getirsin
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_335_982&products_id=25631

• quote:

Orijinalden alıntı: magnagizmo

Ali Rıza abiye kesinlikle güvenebilirsiniz ben bu resimdekilerin cogunu kendisinden temin ettim. Urunler gercekten harika dedigi gibi. Su an kullanmakta oldugum sistem phenom II X6 1090t 4.5ghz 1.6volt 6 cekirdek aktif hd5970 1ghz gpu 1.35v 1200mhz vram 1.25v sicaklik degerleri bosta cpu 36 derece yukte max 54 derece gpu bosta 32 derece (x2gpu ile eskiden % 100 fanda 46º altina inmezdi boşta) yukte ise furmark extreme burning test 8x msaa 1080p de max sicaklik 55 derece 1 saatlik test sonucudur. Degerler daha dusuk olabilir termal macunum pek iyi değil birde radyator fanlarim su an cok kotu yoksa dahada dusuk sonuclar elde edebilirim. Sistemi kurduktan sonra sunu anladim ki sivi sogutma gercektende inanılmaz derecede etkiliymis.

Parcalar

Ek fc5970 gpu block
    Tygon tube 2mt
    Dangerden kelepçe 10x
    Primochill Ice Red 2lt

hocam Allah aşkına, öyle bir sisteminiz var ama o kasa nedir öyle?.. daha büyük bir kasa şart sizin için....

• onu cok diyolarda full towerlar çok aşırı büyük. Masanın altına veya yere kasa koymayı sevmiyorum cok toz topluyor bole iyi
  • Hayırlı satışlar.

Yalnız ya resimlerde bir sorun var yada benim pc de resimler gözükmüyor.
  • çok değerli bir abimiz herkeze şidetle tavsiye ediyorum ....

bu gün itibariyle

Alphacool NexXxoS Monsta 360

aldım...

ilgi ve hızlı gönderi için teşekkürler abicim...

Saygılar...
  • Radyatör ve diğer malz elime ulaştı bilginiz olsun
    Tekrar Teşekkürler ....

o ne kutulamaydı abicim açana kadar terledim :)

Hayırlı satışlar ....
  • ali rıza bey sıvı soğutmaya yeni başlamama ve bir çok kafa patlatıcı mesajlarıma rağmen sıcak kanlıklıkla sorularımın hepsini cevapladı.beraber bir sistem topladık yurtdışından parcaları bekliyoruz.kendisine teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.