Şimdi Ara

TÜRKİYEDE bir ilk MDPC COSMOS II Plexi kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Konu görülen lüzum üzerine tarafımdan silinmiştir. arg-ist

http://forum.donanimhaber.com/m_106811822//tm.htm#106811822

Esasında kasa henüz son halini almadı,bazı sorunlar var ama inşallah çözeceğim.Kapağı bizim forumdan çok değerli bir insan olan arg-ist nickli Ali rıza abimiz getirdi.Sağolsun kapağı getirebilmek için çok uğraştı ve gördüğüm bu işi büyük bir keyifle sanki bana değil kendine getirmişçesine yürekten yaptığıydı.Daha önceleride kendisinden siparişlerim oldu,özellikle sıvı soğutma konusunda bilgisine başvurduğum Ali rıza abim konu sıvı soğutma olunca en ince detayına kadar dikkat eden,yönlendiren ve çözüm bulan çok değerli bir insandır.

TÜRKİYEDE bir ilk  MDPC COSMOS II Plexi kapak

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 11 Nisan 2016; 17:54:43 >

• ali bey yine tr de zor bulunan ürünlerle karşımızda vandal butonlar ve mes için yakında size ulaşıcam ( kasa bitsin )
    sensörlerden de alabilirim.
    hayırlı satışlar
  • Pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı Satışlar Ali Rıza abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandia -- 29 Mart 2013; 0:56:07 >
  • arg-ist tşkler hakikaten kasa cok güzel ve temizdi taki kasa elime gecesiye kadar tereddüt içinde kalmıştım teşekkür abi
    :D
  • takip...
  • slm COSMOS II plexi kapak fiyatı nekadar bende alcam bilgi verir seniz teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc çetin

slm COSMOS II plexi kapak fiyatı nekadar bende alcam bilgi verir seniz teşekkürler

dostum orjinali 550 -600 lirayı buluyor.ve zaten uzun zamandır stoklarda yok.
    ama ben bunu burda yapmaya uğraşıyorum. aynı malzemeden ve aynı özelliklerde.. sorunum yapacağım prototipi deneyecek bir CosmosII olmayışı elimde. kapağı takıp deneyebileceğim bir forum üyesi bulsam yapacağım., söz verdiğim arkadaşlar var yapmaya..ama İstanbul dışındalar maalesef..İstanbulda isen PM den konuşalım.
  • Öncelikle Ali Rıza abime Teşekkür Ediyorum. Gerçekten çok özenle çalışmış ve kasa yanında olmadan milimine bir kesim yapmış Helal olsun diyorum. Bu arada üstteki resimler bana aittir ilk kapağı almak bana nasip oldu. Kapaktan öte Ali Rıza abiyle tanışmak nasip oldu.

Eğer Bir Cosmos 2 kullanıcısı iseniz ve aynı zamanda Modifiye konusuna meraklı iseniz benim kanaatim herşeyi bir kenara bırakın bu kapak önceliğiniz olsun. Fiyat konusunda da Ali Rıza abim gerçekten çok ideal bir fiyat koymuş. Zaten bu işlerin adamıysanız ve Cosmos 2 almışsanız bu tip fiyatın çok abartılı bir fiyat olacağını düşünmüyorum adınıza.

Modifiye işi böyle birşey yani 1 Milyar kasaya para verip sonra en dandiğinden kasayı donatmanın akla ve mantığa sığar bir yani malesef yok.

Kapak konusunda an itibariyle çok memnunum ve Ali Rıza abim her konuda güvenimi hiç boşa çıkarmadı ve benimde ondan yana hiçbir sıkıntım olmadı. Eğer bu siparişi verecekseni menteşelerinizi göndermenizi isteyebilir kendisi. Bu tamamen sizin açınızdan daha iyi olması adına bir istek aman ben menteşemi göndermem yok ben güvenemem derdine düşmeyin.

SİZ MENTEŞENİZİ GÖNDERİN BİR SORUN OLURSA İKİ MİSLİNİ BEN KARŞILARIM BU KONUDA HİÇBİR SIKINTINIZ OLMASIN.

Sorusu olan arkadaşlar PM atabilirler. Alacak olanlara tekrar hayırlı olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HibrahimCK -- 4 Mart 2014; 14:31:35 >

• arg-ist kullanıcısına yanıt
    Cosmos 2 yi sattım ama mesajım bulunsun.
    Hatta bu yan kapak için uzun ca bir süre bakınmıştım.Eminim rıza abinin bu atılımı gerçekten çok kişinin işine yarayacaktır.Cosmos 2 kasaya ihtiyacın olduğu belirtseydin ben yollardım abi geçen ay.Satılana kadar sende dururdu.Neyse artık...
  • on numara kasa hocam
  • arg-ist kullanıcısına yanıt
    hocam uzun zamandır bakıyorum ve istanbul içindeyim ama çalışma saatlerim biraz sıkıntılı eğer yapıyorsanız bende sipariş vermek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hizir82

hocam uzun zamandır bakıyorum ve istanbul içindeyim ama çalışma saatlerim biraz sıkıntılı eğer yapıyorsanız bende sipariş vermek isterim

tabi yapıyorum dostumsipariş üzerine.. PM den yazışalım.

• Cosmos rc 1000 e uygun kapak siparişi verebiliyomuyuz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silindi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.