Şimdi Ara

Soğuk Bir Kış Günüydü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğuk bir kış günüydü, telefonun alarm sesi ile uyanmıştım. Üzerimi giyip, anahtarları da alarak işe gitmek üzere evden çıktım. Her sabah uğradığım çorbacıya gittim. Fakat Hasan usta yoktu. Bir mercimek çorbası söyledim. Çorbanın tadı herzamankinden farklı ve oldukça güzeldi. Hasan ustayı sordum, bugün hasta işe gelemedi dediler. Saate baktım 9'a geliyordu, işe geç kalmamak için çorbacıdan çıktım. İşyerine ulaştığımda, kendimi amaçsızca mutlu hissediyordum. Kasayı açıp yan yatırdıktan sonra, altınları vitrine yerleştirdim. Bir, iki dakika sonra 1,80 boylarında, kırmızı elbiseli, yeşil gözlü, güzel yüzlü bir bayan (taş gibi) hadi çıkalım dedi. Nereye bile diyemedim, sanki büyülenmiştim. Sadece adını sorabildim. Gisele dedi. Sonra cebinden bi çikolata çıkarıp al bi ısırık dedi. Bir ısırık aldım, o da kalanını yedi. Sonra bi kahve içmeye gittik. Yan masada çocuğun biri dünyanın düz olduğunu anlatıyordu. Televizyonda da Japon çizgi filmi gibi bişeyler vardı. Yeşil elbiseli falan. Kafam bi anda karışmaya başladı, her yerden sesler duymaya başladım, başım çatlayacak gibiyidi. Kızın gözlerine baktım, gözümü kırpmamla birlikte o da ne kız falan yoktu, tam karşımda bir canavar gördüm, herkes Godzilla kaçın diye bağırıyordu. Ben de kaçmaya başladım. İşyerine geldiğimde soyulduğumu anladım. Polisi arayıp beraber çorbacıya gittik. İçerde kimse yoktu, arka tarafa mutfağa geçtiğimizde Hasan usta moonwalk yaparak üzerimize geldi ve elindeki pilot kalemleri boynumuza sapladı. Artık biz birer zebaniydik. Daha sonra cep telefonumu çıkarıp, Dh ye girdim. Zebaniyim soruları alayım diye bir konu açacaktım ama son anda vazgeçip bu konuyu açtım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1,80 bayan degil at olur csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasayı yan yatırıp açtımdan sonrasını okumadım
  • Okumayın Gisele
  • okumayın godzilla
  • okumayın zebani
  • Teknigin zayif Zebaniyi büyük harflerle yazma ve ebani felan yaz millet alta baktığında göze carpmasin tersten de yazabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış İçin Tatil Önerisi ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumayın pilot kalemleri boynuna saplamış
  • okumayın kafası dh da olan dh li
  • okumayın zebaniyim soruları alim diye konu açacakken bu konuyu açan dh li
  • Okumayın Hatsune yi anime sanan şahıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Teknigin zayif Zebaniyi büyük harflerle yazma ve ebani felan yaz millet alta baktığında göze carpmasin tersten de yazabilirsin

Bi de ben deneyeyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

Okumayın Hatsune yi anime sanan şahıs

Sen öyle deyince google dan baktım biraz şimdi. @"Geleceğin ilk sesi"

• Te.k kullanıcısına yanıt
  • Evime güneş doğdu

Hemşireler seslendi

NAMIK BEYYYYYYY

Goç gibi oğlun oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.