Şimdi Ara

SOFT TOUCH EFFECT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada yaygın bilinen adlarıyla, silikon kaplama, kauçuk kaplama, kaydırmaz kaplama, soft kaplama gibi değişik isimlerle adlandırılan, genelde elde taşınabilir kişisel kullanım için üretilmiş cihazların elden kaymaması için yapılan kaplamanın teknik adı nedir, kim yapar, nasıl yapar, ucuz birşey olduğunu düşünüyorum, şampuanın yanından çıkan eşantiyon tarağı bile kaplamışlar çünkü.....

Mesela bu harici diskin dışındaki kaplama gibi ...
     SOFT TOUCH EFFECT

• Ideos X5 in arkası da bu şekilde kaplı, çok yumuşak ve kolay soyulmayan bir malzeme Aracın soyulan kapı kolları vs kaplanabilir aslında.
  • evet evet, doğru anlatabildim, bazı akıllı cihazların da özellikle arka kasa kapaklarını böyle kaplıyorlar tabiki fabrikasyon, Türkiye de yapılamayacağını düşünmüyorum zaten, diyorum ya tarağı kaplamış adam, neyse... aracımın iç tarafında abartısız her yerden trim sesleri geliyor, süngerle vs ile doldurarak bu sesleri kesmem mümkün değil hangi birinin sesini nasıl bulayım nasıl keseyim, ben içteki plastik parçaların hepsini sökerek dışarı alıp geçme yeri temas kenarı çıtçıtlarını tırnaklarına bu maddeyi püskürtmeyi planlıyorum, böylece baya bi ses kesileceğini düşünüyorum ...
  • bununla direksiyon da kaplanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    after effects keylight yok?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.