arkadaşlar ben ani su ısıtıcı aldım buna uygun bir tesisat çektirmek istiyorum daha önce tesisat çekmişliğim yok ama bir kaç elektrikçiye sordum direk bugattan kablo cekılıp baglanabılecegını soyledıler bende pek yanasmak ıstemedım bana pek guvenlı gelmedı ben 3x4 mm lık kablo ıle cektırmek ıstıyorum sıgorta tablosundan banyoya kadar bu kablo ıle gıtsın ıstıyorum bırde benım çamaşır makınesı var daha yenı yerlestırdım fakat calısmasını suankı normal prızden yapıyor topraklımı bılmıyorum guvenlı olsun dıye makıne durunca hep fişini cekıyorum o sekılde ıcınden çamaşırları alıyorum benım sormak ıstedıgım olay 3x4 nym kablo ıle hem sofpen hemde camasır makınasını calıstıramazmıyız ıkısı aynı anda pek calısmayacak bunların çamasır makınası banyonun bıraz daha ılerısınde banyonun onune kadar gelmıs olsa 3x4 luk kablo ordan gerısıne 3x2.5lık kablo ıle camsır makınesıne gıtse acaba sorun olurmu? yoksa ıkısınede ayrı ayrı sıgorta tablosundan tesısatmı cektırmek lazım? bırde bu kaçak akım koruma salterıde koydurmak ıstıyorum bu salter sıgorta tablosunamı takılıyor?bunu takınca normal saltere gerek kalmıyormu ? kafamdan asagıdakı resımdekı tesısatı cızdım ne kadar dogru ne kadar yanlıs yardımcı olabılırsınız acaba?