Şimdi Ara

SO bir kez daha takdirimi kazandi, açik ara hizmette liderler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi akşam internet bağlantisi icin bolge sorumlumuz olan Mustafa ile mevcut paketleri inceledik. Lojman pakedi ile 25Mbps internet icin ayda 29TL ye anlastik. Pazar gelebilirler sistemde gecikme oluyor en gec pazartesi baglanir dedi. 3 saat once geldiler 1 saat denemelerine ragmen ip alamadilar. Yarin gelecegiz diyip gittiler. Ardina 3 kez Turkcell tarafindan arandim. Yasanan rahatsizlik ve gecikme icin defalarca ozur dilediler. Sizlik bir durum degil dedim sorun olmadigini soyleyip kapattim. 1 saat once aradilar sistem acildi hemen nobetci ekip yollayabilirim efendim dedi. Olur tabiki dedim. 4dk surdu kurulum sorunsuz ve yeni model modem ile baglanti tamamlandi.

Baglanti sonrasi arkadas gittikten 10dk sonra tekrar aradilar gecikme icin tekrar ozur dileyip her turlu sorunda bu numaradan ulasabilirsiniz dediler.

Lafin ozu, acilmayan telefonlar bitmek bilmeyen ttnet iss melodilerinden sonra Turkcell hizmet sektorunde lider benim icin. 2 seneye yaklasacak telefon hattim. Sorunsuz ve onlarca kez hediye GB ile beni memnun ettiler. 2 evimizde de SO bagli oldu suan. Bu konuda da her cagrimiz karsilik buldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Kasım 2017; 20:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de baglatacagım eve internet de, lojman pakedı dedigınız ney bıraz detay verebilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonlıne fiberde cok ılgılı altyaspı kendıs ıolunca musterı hızmetlerıde saglam bılgılı kısıler ekıp falanda hızlı yonderılıyor benıdme sorun oldu 2 kez 24 ayda toplam birinde 40dkya aradılar çözdüler birinde turkcel ltv acınca hız dusuyordu 1gün sonra aradılar hallettik deneyın olmassa ekıp yolluyoruz dedı olmusdu ılgıler bayagı
  • Bizim burada adsl var onerirmisiniz so ? Ben turknetr gectm cok pismanim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_ua

Bizim burada adsl var onerirmisiniz so ? Ben turknetr gectm cok pismanim

Adsl için netspeed bak hocam so aşırı pahalı ve akk düşük ttnet bile daha ucuz sen düşün.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Netspeedde istanbulda yok olsa ona geçerim zaten, Olmadı ttnet bakalım
  • Fiber'de çok iyiler, 1 güne kalmadan her türlü sorunumu çözdüler şimdiye kadar. Bir sorun olduğunda sürekli arayıp bilgilendirme yapıyorlar, şu aşamada bu aşamada diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarin taahhüt bitip fiyatı iki katına çıkartıp hızı yarıya dusurduklerinde artık o uzman ekip ugrastirir sizi. Modemi kargola. Bağlantıda modemi ayağına getirir iptale şube ara. Ya da kargola. Kargolarsin modem gelmedi derler. 50 liralık modeme 200 lira fatura çıkarır. İptal faksi yollarsın faks gelmedi der. Taahhütsuz fiyattan yapıştırır faturayı iptal edemeyince de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.