Şimdi Ara

SNR sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    TTNET 35 mbit bağlantı kullanıyorum. 5-6 ay önce snr değerlerimde sorun olduğunu görünce müşteri hzm. aradım. teknik ekip yönlendirme sağlandı. ısrarla apartman tesisatı sorunu var dediler. yeni kablo çektirdim (cat6) . 3-5 ay sorunsuz kullanım sağladım. SNR değerlerim 23-25 arası. hat zayıflaması ise 6-7 sularında idi.

    1 haftadır kopma başladı SNR 10.5-11.5 civarlarında. hat zayıflaması da 13 civarında seyretti. ancak bazen durum düzeliyordu , bazende çok berbat snr seviyelerine geriliyordu. her neyse bugün gene geldiler. alttan ölçtüler. gene snr onların cihazda 20-25 gördü. bende zaten bu sorunun gunde 6-7 kere olduğunu bazen sorunsuz olduğunu söylememe rağmen bina içi sorun deyip çekip gittiler. bende üşenmedim. eski kablom duruyordu zaten ucu boşta. onu ankastreye tekrar girdim. eve gireni de tekrar eskiye çevirdim. bağladım sorun çözüldü gene 1-2 saat. sonra yine aynı sorunlar başladı. ancak hala yükselip düşüyor . artık apartman tesisatında bir sorun olmadığına eminim . sorunumu arıza kaydı çözmüyor. kablo değişimi zaten çözmüyor :) SPLİTTER kullanmıyorum. MODEM ASUS AC750 . bir akıl verin kime derdimi anlatayım. teknik ekip anlık yüksek görünen snr seviyesine bakıp gidiyor . 2 saat sonra aynı bela tekrarlıyor. defalarca kez kayıt açtım. çözüm yok. nereye şikayet etmeliyim ? ne yapmalıyım ?

    SNR sorunu







  • çözümü bilemiyorum ancak aynı snr değerleriyle hiç kopmadan, 0 crc hatasıyla kullanabiliyorum sıkıntı snr olmayabilir, snr 8'in altına düşmediği sürece kopmaz diye yazılar okumuştum.

  • Hat zayıflamanızda tutarsızlık var bu da iç tesisat sorunu anlamına gelebilir imkanınız varsa modemi ankastreye indirip direk bağlayın ve hat değerlerini paylaşın bizde hattınızda bir sorun var mı yok mu görürüz.

  • sorun çözüldü. telekom ekipleri gelip şu saha dolaplarında benim kabloların yerini değiştirdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.