Şimdi Ara

Snr Margin Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar splitter vs kullanmıyorum direk telefon hattındaki kablodan birleştirip modeme kablo çektim araya aparat girmesin diye ve snr margin değerlerim alttadır.

ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 14.147 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 14.119 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 17.5 dB 8.0 dB

Bina yeni bina sayılır çok yaşlı değil dibimde anadolu üniversitesi var ve onun hızı okul olduğu halde son sürat filmler takılmadan gidiyorken ben hız problemleri yaşıyorum. Çözümü nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3gzotik

Merhaba arkadaşlar splitter vs kullanmıyorum direk telefon hattındaki kablodan birleştirip modeme kablo çektim araya aparat girmesin diye ve snr margin değerlerim alttadır.

Bina yeni bina sayılır çok yaşlı değil dibimde anadolu üniversitesi var ve onun hızı okul olduğu halde son sürat filmler takılmadan gidiyorken ben hız problemleri yaşıyorum. Çözümü nedir ?

Slm etrafınızda saha dolabı varmı ?

ayrıca snrdegeri düsük 12 mbit cektir hızını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Aralık 2015; 17:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3gzotik

Merhaba arkadaşlar splitter vs kullanmıyorum direk telefon hattındaki kablodan birleştirip modeme kablo çektim araya aparat girmesin diye ve snr margin değerlerim alttadır.

Universite ile sizin ne alakaniz var. Kurumlara inrernet verilirken sizinle ayni altyapidan verilmiyor ki. Ozel fiber hat cekiliyor. Sizin Snr tam sinirda. 8. Bu degerin altina duserse kopmalar vs yasarsiniz. Sistem alabileceginiz son hizi tanimlamis hattiniza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum hızını 12 ye çektir hat daha iyi oturacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.