|
indirme linki Merhaba arkadaşlar, İnternette SnowRunner v43 (Sezon 18) korsan sürümle uyumlu, düzgün çalışan bir Türkçe yama bulamadığım için oturup tam 7 saat uğraştım ve bu yamayı tamamen kendi ellerimle, sıfırdan hazırladım! Bu yama oyuna yeni eklenen efsanevi Mercedes kamyonları, özel ağır arazi lastikleri, brandalı kasalar ve Sezon 18'e ait en yeni harita/görev içeriklerini kapsayan güncel yamadır. Korsan v43 sürümünde denenmiş ve sorunsuz çalışmaktadır. 🔗 TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKİ: [Buraya MediaFire'dan kopyaladığın o indirme linkini yapıştır] 🛠️ KURULUM ADIMLARI: 1. Oyunun bilgisayarda kurulu olduğu şu klasörü açın: "SnowRunner\preload\paks\client" 2. O klasörün içindeki orijinal "initial.pak" dosyasına sağ tıklayın ve "WinRAR ile aç" seçeneğine basın. 3. WinRAR penceresi açılınca, içeride göreceğiniz "[strings]" isimli klasörün içine çift tıklayarak girin. 4. İndirdiğiniz bu paketteki "strings_english.str" dosyasını farenizle basılı tutun ve oyunun o açık olan WinRAR penceresinin (yani [strings] klasörünün) içine sürükleyip bırakın. 5. Önünüze açılan küçük WinRAR ayar kutusunda, sol taraftaki "Sıkıştırma yöntemi" (Compression method) seçeneğini mutlaka "DEPOLA" (Store) olarak değiştirin ve Tamam'a basın. 6. İşlem bitince WinRAR'ı kapatın. Oyunu başlatıp ayarlardan oyun dilini İNGİLİZCE (English) yapın. Oyun tamamen Türkçe olacaktır! Tamamen alın teri ve el emeğidir. Bu süreçte bana destek olan Google Gemini yapay zekasına da teşekkürler. Keyifli sürüşler dilerim! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler