Şimdi Ara

Snowboard nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevestir sardı bu aralar. Sezon bitmeden tekrar bir gideyim kayayım diyorum. Malum kiralama çok pahalıya geliyor artık kendi snowboardum olsun dedim. Sizin önereceğiniz fiyatı uygun fakat sağlam, kaliteli birşey var mıdır? Fiyat/performansı en iyi olan snowboardu arıyorum. Geçen gün Merter E5 kenarındaki mağazada baktım. Rossignol marka snowboard+bağlama takımı 650 ytl idi. Rossignol iyi bir marka ama ayakkabı falan da ekleyince 800'e yaklaşıyor neredeyse bu fiyat. Siz ne tavsiye edersiniz? Hangi mağazaları önerirsiniz? Bir de Killer Loop boardları Türkiye'ye kimin ithal ettiğini biliyorsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

• Senin gittiğin yer Sportpoint herhalde, 2 katlı alt katta genelde kayak ve boardlar var değil mi?. Oranın sitesi var fiyat listesi mevcut ama sen ordada görmüşsündür bu fiyatları herhalde:

http://www.sportpoint.com.tr/prices/pricelist.html

Ne derece iyi kayıyosun. Çok profesyonel olmayan biri için board kalitesinin okadar çok farkediceğini sanmıyorum.
  • Adını tam hatırlamıyorum ama boardlar alt katta değil üst kattaydı. Öyle fazla bir şey de yoktu yani üst katın çok küçük bir kısmında köşede board vardı. Çok iyi kaymıyorum hatta yeni yeni öğreniyorum, slalom yapmaya yeni başladım ama hevesliyim işte acaba ikinci el mi alsam?
  • board alcaksan mutlaka burton olsun yurtdışından getirte bilirsen f2 al uludağda beceren cafede satan yer çok botları burton freestyle öneririm bağlamaların stepin alma onlar kolay takılıo ama boşluk yapıo
    board+bağlama+bot ortalama 600ytl daha ii bişey alırsan 1000 ytl yi gözden çıkarman lazm istersen pm at konuşalım

benim ekipmanların bi kısmını sayayım burton custom board+custom bağlama botları deiştircem freestyle alcam büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 13 Mart 2006; 17:56:17 >
  • Daha yeni öğreniyosan 2. el alman daha mantıklı (eğerki çok paran yoksa) ilerde iyi öğrendiğinde ihtiyacına uygun, doğru boardu alırsın. Boardları çok iyi bilmiyorum ama kayaklarda deneyimine tercihlerine göre boyut ve şekil değişiyo ne kadar iyi kayabiliyosan boy kısalıyo mesela, bu yüzden yeni öğrenirken alıcağın uzun bir kayak sonraları sana uygunsuz gelicek daha kısasını alman gerekicek, boardada durum böylemi bilmiyorum tabi yanlış yönlendirmiyim genede. Ben 2. el kayak aldım sıfırı 600-800 milyon olan kayağın biraz eski modelini pazarlıkla 100 milyona aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAFE RACER 125 ALINIR MI?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.