Şimdi Ara

Şnorkel Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
19.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • burnu kaplayan gözlük ile kullanıcaksın.

    ucu dışarıda kalacak normal nefes aldığın gibi alacaksın. Zıpkınla balık avlayacaksan ya da dipten bişey çıkaracaksan nefes alıp dibe dalacaksın, yüzeye çıkınca kuvvetlice üfleyip borudaki suyu dışarı vereceksin.
  • Gözlük+snorkel kullandığın zaman burnundan nefes almıyorsun. Zaten iç taraf hava geçirmez olduğunda burnunla nefes almaya kalktığında yüzüne basınç yapar.
    Denize dalıp su yüzüne çıktığında ağzınla kuvvetli şekilde borunun içindeki suyu püskürtmelisin. Böylece hiç çıkarmadan kullanabilirsin.
  • ya androidsin yada bizle kafa buluyosun.
  • kulağından değil ağzından nefes alacaksın çok zor olmasa gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duman7

    ya androidsin yada bizle kafa buluyosun.

    mal mısın? adam bilmiyo yardım soruyo etmeyeceksen ctrl+w yapmanı öneririm. sürekli saçma sapan gereksiz yorumlar yapıyorsun.

    sana gelince hüseyin burda bi kaç kişi adam gibi açıklamış. denize veya havuza git pratiğini yap öğrenirsin. bu arada bi nefes egzersizi bi şnorkel kullanımı falan dalgıç olmaya doğru gidiyosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knsrky -- 9 Haziran 2010; 14:54:59 >
  • şnorkelin bir ucu ağızda, diğer ucu deniz seviyesinin üzerinde olacak. Şnorkel ile dip dalış yapamazsın, su yüzeyinde yüzebilirsin bu yüzden tek ucu su dışında açıkta kalmalı ve böylece ağzınla nefes alıp, verebilesin.
  • burundan nefes almadığın için ilkten alışamıyorsun ama bir kaç denemeyle alışırsın. üsttekinin dediği gibi şnorkelle dalınmıyor melesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31


    quote:

    Orijinalden alıntı: ArdilesS

    Soru ne ki?


    Bende maske var. Bu maske burunuda kapıyor. Yani burundan nefes alamıyorsun. Şnorkelide sanırım ağıza takıyorsun. Şnorkel ağızda kafa suyun içerisinde nasıl nefes alıp veriyoruz ?

    Su yuzeyinde gezinti yaparken de olsun dalarken de olsun asla nefesini aldıktan sonra tutma kontrollü olarak sal vede şnorkelden nefes alırken yavaş ve sakin al boruya kaçan suyu yutmamak için asla burnun varmış gibi de duşunme suyun altında
    Edit:Kim hortlattıysa maksat neydi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepss45 -- 14 Mayıs 2015; 13:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben her denize gidişimde rivada kayalıklara dalarım çok güzel canlılar var yılan bile.Suyun içinde nasıl nefes alınacağına gelirsek.Ağzına taktığın şnorkelle kendini yüzüstü suya bırakacaksın.Su zaten seni kaldırır.Şnorkelin yukarıda olması lazım ucu ki nefes alabilesin.Ardından derin bir nefes alıp dalacaksın.Hedefine ulaştığında tekrar su yüzüne çıkacaksın.Ancak şnorkel su dolu olacak.İçinde ki havayı son hızda bırakarak suyu boşaltabilirsin.Bu şekilde dalışlarına ara vermeden devam edebilirsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

    Edit: Tarihi yeni gördüm o kadar yazdım.!#@!:#'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 14 Mayıs 2015; 14:22:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu başlatan verilen cevaplara kızmış, easybreath icat etmiş, youtube da arayın. Ağzından ve burnundan nefes al ver konuş vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.