Şimdi Ara

SNOPY TİTREŞİMLİ DİREKSİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana fiyatı çok uygun geldi arkadaşlar , isteyenlere duyurulur
    http://www.bitenekadar.com/titresimli-usb-direksiyon-snopy-ft3393-34699-firsat-urun?catid=1-5-39-49-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 25 Ekim 2012; 21:00:03 >

• 35-40 TL arasında görmüştüm biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu ürünü tam 10 sene önce almıştım para vermeye değmeyecek bir ürün.
  • titremese daha iyi degil mi? ben kendi arabama para verip titremesin diye balans ayari yaptirdim. hata mi yaptik acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 25 Ekim 2012; 21:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü zevk için alıyorsunuz değil mi ? Ozaman zevk için böyle dandik birşey alınır mı ? Ya alıcaksanız güzel birşey alın yada hiç almayın daha iyi arkadaşlar , alıcaksanız 150 200 lira gözden çıkartıcaksınız en az , 2. ellerde logitech ürünlerine bakın derim :)
  • Bunun çok çok az kullanılmışını 20 TLye satmaya çalıştım da alan olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

titremese daha iyi degil mi? ben kendi arabama para verip titremesin diye balans ayari yaptirdim. hata mi yaptik acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Madcatz Direksiyon Seti
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

titremese daha iyi degil mi? ben kendi arabama para verip titremesin diye balans ayari yaptirdim. hata mi yaptik acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.