Şimdi Ara

Snopy Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi [SNOPY SN-338 aldım.] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazort99

quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

quote:

Orijinalden alıntı: Mazort99

quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Snopy Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi [SNOPY SN-338 aldım.]  Snopy Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi [SNOPY SN-338 aldım.]

Hocam küçük bir ses kaydı http://vocaroo.com/i/s1DQa0bKot7V

Hocam birşey sorucam acaba kulaklıkta mikrofon ve kulaklık jak ları ayrımı cevap yazarsanız sevinirim

Ayrı hocam

teşekkürler peki genel olarak izlenimleriniz nedir kargo kdv dahil 20 tl ye aldım fazla birşey beklememek lazım galiba

Aldığım zamandan beri kullanıyorum gayette memnunum mikrofonunu hiç kullanmadım malesef ona tam bir şey diyemem ama genel olarak ürün iyi

• arkdaşım gerçek ten iyimi ve nerden aldın
  • Arkadaslar bu ürünü gittigidiyor dan aldım ve suanda kullanıyorum ama sesli konusmayı bır turlü ayarlıyamadım. Sesim gitmiyor.
    Kablosunda 2 adet ( kırmızı ve sıyah ) uç var ve bılgısayarımdaki girişlere takıyorum ama ses gitmıyor.
    Şarkı v.s. veya karşıdaki kişinin sesi falan çok iyi derecede geliyor ve yüksek geliyor bu durumdan memnunum da bu sesim gitmemesi olayı benı delirtti halada ayarlayabilmiş değilim. bilgisi olan varsa yardım beklemekteyim
  • AwaLaheks A kullanıcısına yanıt
    Tek jakı taksan bile mikrofon çalışması lazım. Yaka mikrofonu da var kulaklıkta. İkisini bir takarsan kafadaki mikrofon çalışıyor. Muhtemelen yazılımsal bir sorun. Ben skype'da görüşme yaparken taktığım gibi algılamıştı.
  • Çözdüm , şöyle yaptım. Ben Windows 8 Single kullanıyorum bılgısayarıma taktım kulaklıgı direkt olarak sağ alt köşede bildirim geliyor birtane.
    Siyah'ı taktıgımda siyahda kulaklığı seçtim, kirmiziyi taktıgımda yıne bildirim geldi oradan da mikrofon u seçtim. Bu sekilde benım mikrofon çalıştı. Normalde bu kabloların 2sini birden taktıgımda da bildirim geliyordu orada otomatık olarak kulaklık'ı secıyordum ve mikrofonu tanımıyordu, tek tek seçince oldu.

Mıkrofon calısmıyor dıyede gittigidiyor da satıcı temsilcisine bayagı kızmıştım adamdan simdi özür dileyecez :)
  • AwaLaheks A kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal demiştim
  • @SonSamsunlu

Hocam bu kulaklığın bütün ayarlarını nereden yapabilirim? Snopy'nin sitesinde driver'ını falan da bulamadım. Mikrofondan ses az gidiyor onu ayarlamam lazım koskoca internette 1 tane bile ayarların nereden yapıldığını söyleyeni bulamadım kafayı yiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

@SonSamsunlu

Hocam bu kulaklığın bütün ayarlarını nereden yapabilirim? Snopy'nin sitesinde driver'ını falan da bulamadım. Mikrofondan ses az gidiyor onu ayarlamam lazım koskoca internette 1 tane bile ayarların nereden yapıldığını söyleyeni bulamadım kafayı yiyeceğim.

Tak çalıştır diye biliyorum. Yaka mikrofonundan alıyordur sesi belki diğer jakı takmadıysan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.