Şimdi Ara

SNIPER GW 3 FPS PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kısa süre önce Sniper Ghost Warrior 3 yükledim, bildiğiniz gibi oyun daha bu yazın başında çıktı, ancak sistemim imzamda yazdığım gibi kaliteli olmasına rağmen yine de 1920x1080 ekranda, 1366x768 çözünürlükte getirip, gelişmiş grafiklerin hepsini minimuma çekmeden oynayamıyorum, bu şekilde bile oynasam yer yer takılmalar ve donmalar oluyor, elimdeki sistemin bu oyun için yeterli olmadığı fikrini aklım almıyor çünkü aldığım gaming laptop zaten son jenerasyon üretimi yani 2017 yapımı, bunun sebebi nedir? Oyunun grafik optimizasyonunda problem olabilir mi?

Oyun orijinal olmadığı için diyenler olabilir ama mesela Battlefield 1 gibi bir oyunu da crackli halde oynuyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum...

• Sisteminiz oyun için gayet yeterli görünüyor.Farklı bir oyunda durum nedir?
  • Battlefield 1, Call of Duty Black Ops 3, ve Far Cry Primal'ı sorunsuz oynuyorum, zaten geriye kalan 2014 ve öncesinde çıkan oyunları full'e yakın grafikte oynuyorum...
  • Oyunun tavsiye edilen sistem gereksinimleri şöyle;

Intel Core i7 4790
    16 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB

Burada yazan özelliklerle, benim sistemim arasında fazla bir fark yokki, benim bildiğim kadarıyla, minimum değilde tavsiye edilen gereksinimler, oyunu ortalama bir grafikte kasmadan sorunsuz oynayabilmek için gerekli olan, yani grafik konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için verilen özelliklerdir, böyle olmasına rağmen yine de sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HZR-

Oyunun tavsiye edilen sistem gereksinimleri şöyle;

Intel Core i7 4790
    16 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB

Burada yazan özelliklerle, benim sistemim arasında fazla bir fark yokki, benim bildiğim kadarıyla, minimum değilde tavsiye edilen gereksinimler, oyunu ortalama bir grafikte kasmadan sorunsuz oynayabilmek için gerekli olan, yani grafik konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için verilen özelliklerdir, böyle olmasına rağmen yine de sorun yaşıyorum.

Evet doğru biliyorsunuz.Sorunun için bir güncelleme yapman gerekebilir oyuna.
  • Oyun çıkalı fazla zaman olmadı, herhangi bir update varmı bilmiyorum varsa bile optimizasyon konusunda yardımcı olur mu emin değilim
  • quote:

Oyun çıkalı fazla zaman olmadı, herhangi bir update varmı bilmiyorum varsa bile optimizasyon konusunda yardımcı olur mu emin değilim

İnternetten araştırdığım üzere bir güncelleme gözükmekte eğer isterseniz deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 FPS sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bulamadım, acaba linkini vermeniz mümkün mü
  • quote:

Ben bulamadım, acaba linkini vermeniz mümkün mü

Özel mesaj olarak yolladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.