Şimdi Ara

Sniper : Ghost Warrior Tunngle ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tunngle'dan sniper : gw oynayan var mı aranızda ? Oldukça keyifli oluyor özellike Canyon ve Ruins bölümlerinde.Nerdeyse bütün gün online oluyorum , FRMHUNGERS nickim.Aranızda varsa oynayan nicklerini yazarsa sevinirim.

Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Agabe 16 yıl ne ara geçti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesajı görünce anlam veremedim, 16 yıl nasıl olmuş gerçekten? Daha dün gibi halbuki, Ruins haritasında bug sayesinde tapınağın içerisine saklanıp adam vuranlar. Yaz sıcağındaki en güzel aktivitelerdendi.

Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 necromancer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.