Şimdi Ara

SNIPER: GHOST WARRIOR 3 Oynayan Yokmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu bi benmi beğendim yav Oyun yılın en iyi oyunlarından biri olmuş ve tam koleksiyonluk. Bölüm tasarımları, düşman yapay zekası, oyunun genel keyfi çok çok güzel. Kayıt sıkıntısı ve birkaç küçük bug var ama oyun bence harika olmuş. Ayrıca öyle hemende bitmiyor. Hem oyun hemde bölümler çok uzun ve zevkli.

• İ5 2410 2.30 ghz

Gt 550m 2gb

6gb ram

Oyunu indirsem sence bu özellikler düşük de 30 fps verir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yinede sistem gereksinimlerine bak ama o sistemle hiç sanmıyorum oynayabileceğini.

• Oynamadım ama videolarında çok sıkıcı gözüküyordu.Her yerde bug vb. var.Optimizasyon sıkıntıları var gibi.Far Cry 4 daha iyi bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

Oynamadım ama videolarında çok sıkıcı gözüküyordu.Her yerde bug vb. var.Optimizasyon sıkıntıları var gibi.Far Cry 4 daha iyi bundan

Beta videolarını izlemişsindir. Farcry 4 bu oyunun çeyreği etmez. Farcryda 2-3 görevden sonra hep aynı şeyler ama bu oyun bambaşka aşırı zevkli.
  • Oyuna girişte ilerlerken 5 dakika sonra görüntü gidiyor ekran kapkara ve oyunun sesi geliyo pc de hiçbir tuş komut vermiyo zorla birkaç kapama girişiminden sonra res yapabiliyorum.Siyah ekran çözümünü bulan varmı arkadaşlar.
    not yamasız versiyon.
  • Bende o tip sorunlar yok. 4. bölüme geldim oyun çok güzel daha yan görevler ve blacklistlerde var. Yan hikayelerde gayet güzel. Mesela geçen rastladım. Araba kaza yapmış ayak izlerini takip ettim kadın şoför yardım aramaya gitmiş sanırım kurtlarla karşılaşmış kurtlar kadını parçalamıştı. Oyun kesinlikle 1. çöp ve 2. çerezlik oyunla alakasız çok detaylı çok zevkli bir oyun.

Bu arada oyunun bazı bölümleri tam zombi modluk. Keşke dlc ile gelse ama bu firmadan pek beklemiyorum o tip şeyleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bende o tip sorunlar yok. 4. bölüme geldim oyun çok güzel daha yan görevler ve blacklistlerde var. Yan hikayelerde gayet güzel. Mesela geçen rastladım. Araba kaza yapmış ayak izlerini takip ettim kadın şoför yardım aramaya gitmiş sanırım kurtlarla karşılaşmış kurtlar kadını parçalamıştı. Oyun kesinlikle 1. çöp ve 2. çerezlik oyunla alakasız çok detaylı çok zevkli bir oyun.

Bu arada oyunun bazı bölümleri tam zombi modluk. Keşke dlc ile gelse ama bu firmadan pek beklemiyorum o tip şeyleri.

hocam sizin sistem nedir ?

i7 4710mq işlemci
    r9 m290x 4gb ekran kartı
    8 gb ram var ama oyun acayip kasıyor bende..

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Meta puanı 50 küsür olan bir oyun ve sana göre yılın oyunu?

Kusura bakmada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

quote:

Bende o tip sorunlar yok. 4. bölüme geldim oyun çok güzel daha yan görevler ve blacklistlerde var. Yan hikayelerde gayet güzel. Mesela geçen rastladım. Araba kaza yapmış ayak izlerini takip ettim kadın şoför yardım aramaya gitmiş sanırım kurtlarla karşılaşmış kurtlar kadını parçalamıştı. Oyun kesinlikle 1. çöp ve 2. çerezlik oyunla alakasız çok detaylı çok zevkli bir oyun.

hocam sizin sistem nedir ?

i7 4710mq işlemci
    r9 m290x 4gb ekran kartı
    8 gb ram var ama oyun acayip kasıyor bende..

Amd fx8350
    r9 270x 4gb
    16gb ram

High ayarlarda 32-33-40 fps arası ama takılma yok. Oyunun hikaye kısmını bitirdim az önce. Yan görevleri ve haritadaki soru işaretleri kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Meta puanı 50 küsür olan bir oyun ve sana göre yılın oyunu?

Kusura bakmada

Site puanları beni ilgilendirmiyor. Ben oyundan aldığım zevke bakıyorum ve bu oyun bence yılın oyunu. Ayrıca bu tip sitelerin hepsi olmasada çoğu parayı veren puanı kapar şeklinde çalışıyor. Bu oyunu ubisoft, activision veya ea çıkarsaydı puanı 90-95ten aşağı vermezlerdi. Az önce ana hikayeyi bitirdim. Benim için arşivlik bir oyun.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    İyi oyun olsaydı o puanları kimse vermezdi. Çok uzun yükleme süreleri, yüzlerce bug, performans sorunları, olmayan multiplayer modu, tekrar eden görev sistemiyle yılın en kötü oyunu olmaya aday bir yapım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi oyun olsaydı o puanları kimse vermezdi. Çok uzun yükleme süreleri, yüzlerce bug, performans sorunları, olmayan multiplayer modu, tekrar eden görev sistemiyle yılın en kötü oyunu olmaya aday bir yapım.

Ya millet ne anlar oyundan. Tırı vırı çiuv miuv oyun hastası çoluk çocuğun puanı çoğu. Bölüm yüklemeleri 2-3 dakika arası sürüyor. Sırf bunun için güncelleme lazım. Aşırı buga rastlamadım ama arada her oyunda olan küçük hatalarda olabildi. Mesela düşmanın görmemesi veya takılı kalma gibi. Multiplayer oynamam hikaye modu seviyorum ben. Görevlerinde bi tekrarda göremedim. Fps oyunu sonuçta belirli bir hikaye üzerinden bölümler akıyor. Görevler tekrar ediyor diyen adam bu oyunu oynamamıştır eminim. Şu oyunu activision çıkarıp piyasaya biraz para yedirse goty seçilir. City interactive sırf oyun sitelerine ve youtuberlara para yedirmediği için şu güzelim oyundan mahrum kalıyor millet.

• oyunda acayip optimizasyon sıkıntısı var demek ki
    inşallah bu oyun da homefront gibi olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 14 Mayıs 2017; 1:24:53 >
  • İlk başta optimizasyon sıkıntıları vardı baya, düzelmiştir inşallah. Haftaya alacağım ben de bu oyunu. Optimizasyon işi çözüldükten sonra güzel oyun bence baya videolara baktım. Grafikler, görevler, özellikle müzikler... Haftaya alacağım ben de inşallah hocam, pek oynanmaması garibime gidiyor Sniper Elite oynayan da pek kişi yok gerçi, sniper oyunları benim hoşuma gidiyor.

• yükledim, 10 dakika oynadım sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

yükledim, 10 dakika oynadım sildim.

Çok şey kaçırmışsın.

Buyrun ön gösterim:
  • quote:

quote:

Ya millet ne anlar oyundan. Tırı vırı çiuv miuv oyun hastası çoluk çocuğun puanı çoğu. Bölüm yüklemeleri 2-3 dakika arası sürüyor. Sırf bunun için güncelleme lazım. Aşırı buga rastlamadım ama arada her oyunda olan küçük hatalarda olabildi. Mesela düşmanın görmemesi veya takılı kalma gibi. Multiplayer oynamam hikaye modu seviyorum ben. Görevlerinde bi tekrarda göremedim. Fps oyunu sonuçta belirli bir hikaye üzerinden bölümler akıyor. Görevler tekrar ediyor diyen adam bu oyunu oynamamıştır eminim. Şu oyunu activision çıkarıp piyasaya biraz para yedirse goty seçilir. City interactive sırf oyun sitelerine ve youtuberlara para yedirmediği için şu güzelim oyundan mahrum kalıyor millet.

Dostum oyunu neden öz çocuğunmuş gibi savunuyorsun anlamadım? Belliki o kadar iyi bir oyun değil senin hoşuna gitmiş olabilir ama puanı 50 olan bir oyun yani...

Bence de the hunter Call of the wild bu sene çıkan en iyi oyun 70 saat felan oynamışım daha da oynarım buglarıda düzeltiyorlar.Peki oynayan sayısı ne kadar?

Renkler ve zevkler yani hırsla savunma şu oyunu.

• Ben oynuyorum, oyun güzel ancak sıkıldım yahu. Multiplayer gelse oynarım.

Oyunda beğenmediğim tek şey "Turret M96" oldu. M96 gibi bir silah nasıl olurda küçük ve itici bir şekilde modellenebilir ya

Favori sniperim : "SS-97"

Gelecekte eklenecek olan "Mcmillan TAC-338" da yeni favorim olacak.

Ayrıca keşke collection silahlarıda kullanılabilse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 4 Haziran 2017; 21:35:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.