Şimdi Ara

Sniper Elite V2 Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, oyunu kurdum hatasız bitti fakat en sonunda microsoft eklentilerini kurmayı tiklediğimde yükseltme gerekiyor vs dedi, hata verdi ve geçtim oyuna tıkladım hiçbirşey olmuyor açılmıyor hatada vermiyor, kaldırdım baştan kurdum bu sefer microsoft kurdurtmadım ama yine açmadı notebook win7 ultimate 64bit yüklü 6gb ram 1gb geforce 520mx ekran kartı var i5 işlemci, DirectX 11 var zaten ve ekran kartı programıda güncel daha yeni yükledim
    sizce neden açmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msz067 -- 6 Temmuz 2012; 20:36:35 >

• kardeş aynı sıkıntı bende de oldu oyunu falan hiç kaldırmadım yüklediğim S K İ D R O W sürümüydü ona uygun crack buldum ve şu anda bu mesajı yazarken oyun arkada çalışıyor :D darısı başına ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Selam beyler, oyunu kurdum hatasız bitti fakat en sonunda microsoft eklentilerini kurmayı tiklediğimde yükseltme gerekiyor vs dedi, hata verdi ve geçtim oyuna tıkladım hiçbirşey olmuyor açılmıyor hatada vermiyor, kaldırdım baştan kurdum bu sefer microsoft kurdurtmadım ama yine açmadı notebook win7 ultimate 64bit yüklü 6gb ram 1gb geforce 520mx ekran kartı var i5 işlemci, dirext 11 var zaten ve ekran kartı programı güncel daha yeni yükledim
    sizce neden açmıyor ?

Hocam önce SKIDROW Crack indir ve uygula SKIDROW en iyisidir sonra oyun dosyasından DirectX ve diğerini kur.Crack yapmadan kurulmuyor artık.İyi oyunlar :)

• Teşekkürler hocam. DirectX güncelledim, oyuna crack yaptım yönetici olarak çalıştırdığımda açtı normal tıkladığımda açmadı sonra kapattım birdaha denedim şimdi yönetici olarak aç dememe gerek kalmadı direk giriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Teşekkürler hocam. DirectX güncelledim, oyuna crack yaptım yönetici olarak çalıştırdığımda açtı normal tıkladığımda açmadı sonra kapattım birdaha denedim şimdi yönetici olarak aç dememe gerek kalmadı direk giriyorum :)

Sevindim iyi oyunlar :)
  • Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar Nasıl Crack Yapıcam oyuna NAsıl direcx güncelleyeceim Acilen yardımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.