Şimdi Ara

SNES Süper Mario serisi'nin sonları [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır geceleri 30 dk oynuyorum 1 oyun hariç hepsi bitti.
    ------
    emulator:snes
    oyunları:
    1.süper mario bros
    2.süper mario bros lost leves(japonya'da 2 olarak çıktı)
    3.süper mario bros 3
    4.Super Mario World
    5.Super Mario World 2:yoshie island
    ------
    1.süper mario bros
    2.süper mario bros lost leves(bunun sonu ilk çıkan mario ile aynı)
    3.süper mario bros 3
    final boss haritası
    4.Super Mario World

5.Super Mario World 2:yoshie island;
    bu daha bitmedi yeni başladım bu oyunda mario'yu leylekler getiriyor ama kötü hava şartların dan dolayı leylek mario'yu düşürüyor yoshie adlı dinozor kabilesi bebek mario'yu annesine kavuşturmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay be
  • Seni maryocu beter bocek. Hepsini oynadın mı cidden bun oyunların ekran görüntüleri sana mı ait ?
  • bende bitirmiştim 8 bitte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

bende bitirmiştim 8 bitte

8 BIT oyun konsollarında oyun bir başka hakikaten.

Atl@s Bu arada ustteki listede adı geçen Super Mario World ve Super Mario World 2 ise nintendo nun 16 bit'lik eğlence sisteminde bulunuyor. Eline ikinci elde olsa bir SNES geçirebilirsen bu iki oyunuda denemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naru

quote:

bende bitirmiştim 8 bitte

8 BIT oyun konsollarında oyun bir başka hakikaten.

Atl@s Bu arada ustteki listede adı geçen Super Mario World ve Super Mario World 2 ise nintendo nun 16 bit'lik eğlence sisteminde bulunuyor. Eline ikinci elde olsa bir SNES geçirebilirsen bu iki oyunuda denemeni öneririm.

aslında pc de psp gibi konsollarda mame tarzı programlarla tüm marioları oynamak mümkün dediğiniz oyunları araştıracağım teşekkür ederim öneriniz için.

• quote:

aslında pc de psp gibi konsollarda mame tarzı programlarla tüm marioları oynamak mümkün dediğiniz oyunları araştıracağım teşekkür ederim öneriniz için.

Rica ederim, örneğin ZSNES ile ustte demin bahsettiğimiz 2 oyunuda PC ustunde çalıştırmak mumkun. Hatta aynı şey Nıntendo WII de yine emulator ile oynamak içinde geçerli.

ZSNES', bu siteden indirebilirsiniz:http://www.zsnes.com/

Ancak oyunlar lisanslar ile korunduğu için, burada ben ne şekilde oyun ROM ları temin edilebileceğinden bahsetmeyeceğim.

Bu arada mario seviyorsunuz, mutlaka Donkey Kong Country adlı super nıntendo oyunu nu da deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naru

quote:

Rica ederim, örneğin ZSNES ile ustte demin bahsettiğimiz 2 oyunuda PC ustunde çalıştırmak mumkun. Hatta aynı şey Nıntendo WII de yine emulator ile oynamak içinde geçerli.

Ancak oyunlar lisanslar ile korunduğu için, burada ben ne şekilde oyun ROM ları temin edilebileceğinden bahsetmeyeceğim.

Bu arada mario seviyorsunuz, mutlaka Donkey Kong Country adlı super nıntendo oyunu nu da deneyin.

bu oyunu şu metodla az evvel tesadüfen denedim biraz yavaş ama oynanıyor yinede eğer psp niz varsa rehber olabilir sizede

• valla madalyamız kalmadı ama tebrikler.
  • Özellikle ben nintendo wii de snes emulatoru kullanıyorum. Boylelikle kaset arama - bulma - alma derdi olmuyor. Düşünsenize bir Bomberman 5 oyun kasedi hem bulması zor hemde nerede ise 400-500 TL lik bir değeri var şu an japonya' da. Emulator ile nintendo wii de gamecube kolları ile aynen snes tadını veriyor.
  • Emulatörler benim gibi retrocular için nimet.. konsolun kendi havasını tam vermiyor abi ama, hem bu konsolları temiz bulup almak, oyunlarını bulmak (ki çok zor) ve tüm bunlara para yatırmaktansa istediğin platformda istediğin oyunu oynama imkanı sunuyor.
    ben pc de, tabletde ve teelfonda emulator kullanıyorum. pc de mame ve mega drive 2, telefon ve tablette snes, mega drive 2, mame, nes..
    özellikle orjinal konsollarda olmayan save sorunun emulatorlerde olmaması büyük kolaylık..

arkadaşında azmini tebrik etmek lazım, kendisinden daha fazla screenshotlar bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

quote:

snes romlarını indirmede ne gibi problemler yaşanıyor ?
    android de yükleme yaparken hiç bir problem yaşamıyorum, 1-2 sn de istediğim oyunu indirebiliyroum. pc'de hiç denemedim.
    Bendeki Mega drive 2 oyunları bana cd'de gelmişti, onlarıda indirmedim, ama problem çıkacağını sanmıyorum, rom-world diye bir site var bilirsiniz, ordan daha önce indirdğim romlar oldu, hiç bir problem çıkmadı

ayrıca android için emulatorlerde gamepad seçeneği bulunuyor. tablette oynarken (tablet dediğim öyle 1500 TL lik uçuk gereksiz modeller değil, 200 TL lik çin malı bir tablet bu konuda işi fazla fazla görüyor) usb den gamepadi bağlıyorum, süper zevkli bişekilde oynuyorum, tavsiye ederim..

özellikle snes te mortal kombat 2, final fight, captain commando çok başarılı.. street figher 2, super street fighter 2 ve ultimate mortal kombat 3 için mega drive 2 yi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.