Şimdi Ara

Snapchat %99 CPU Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimsenin yazmamasına gerçekten şaşırdım arkadaşlar.

Battery Doctor uygulaması anlık işlemci (cpu) kullanımını falan gösteriyor. Bu Snapchat'i kullanırken neden telefon 5 dk sonra alev alıyor, elde tutamıyorum derken bir bakayım dedim. (Telefonum genelde de biraz fazla ısınıyor gibi icloud gibi özellikleri kapatmış olmama rağmen) Neyse battery doctor'dan baktım, 3-4 oyun açarken bile bu kadar olmayan işlemci kullanımı Snapchat açıkken %93 oluyor, en son baktığımda %99 diyordu. Sınırda yani.

Bu adamlar uygulamalarını yıllardır güncelliyor, herhalde böyle bir şey olsa fark ederlerdi. Sorun benim cihazda mı diye meraklandım.

Kullanan varsa öncelikel onunkinin de bu kadar ısınıp ısınmadığını (elimde tutamıyorum neredeyse, telefon aşırı kasmaya başlıyor ısınmadan) söyleyebilir mi ve eğer mümkünse 2 dakika ekranda Snapchat'i tuttuktan sonra battery doctor'daki cpu kullanımını buraya yazabilir mi?

Herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkenperay -- 22 Eylül 2016; 15:08:46 >

• Benee de çok ısınıyordu yazın

Belkide o ısı ölçümü yanıltıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapchat'in telefonu dibine kadar sömürdüğü, rezalet bir uygulama olduğu ve pili su gibi içtiği uzun zamandır biliniyor zaten

Snapchat %99 CPU Kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 22 Eylül 2016; 15:12:18 >
  • belki de bu mümkündür ama 1 dakikalık kullanım ile dahi bunu gözlemek mümkün. bence cpu'nun sınır kullanımda olduğu her halükarda açık çünkü aşırı ısınıyor, donmayan telefon tamamen donmaya dokunmaları algılamamaya kadar gidiyor..

@defected

evet doğru fakat benim asıl meselem telefonu kullanılamaz hale getirecek kadar ısıtması ve kastırması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkenperay -- 22 Eylül 2016; 15:13:47 >
  • arkadaslar , iphone sahipleri telefonlarindan facebook ve snapchat uygulamalarini sildikleri an , sanki baska bir telefon kullaniyormus gibi hissedecekler , bi deneyin ya ! bi deneyin abi ! allah askina bi gun ya yalnizca bir gun bu iki uygulamayi silip telefonun hizindan tut sarj suresine , donmasindan tut akiciligina herseyini bir denesinler , evet sen bu yaziyi okuyan iphone 6 veya daha dusuk model kullanici , bi dene ondan sonra cevap ver

• quote:

Orijinalden alıntı: occaut

arkadaslar , iphone sahipleri telefonlarindan facebook ve snapchat uygulamalarini sildikleri an , sanki baska bir telefon kullaniyormus gibi hissedecekler , bi deneyin ya ! bi deneyin abi ! allah askina bi gun ya yalnizca bir gun bu iki uygulamayi silip telefonun hizindan tut sarj suresine , donmasindan tut akiciligina herseyini bir denesinler , evet sen bu yaziyi okuyan iphone 6 veya daha dusuk model kullanici , bi dene ondan sonra cevap ver

Kesinlikle katılıyorum.Facebook uygulamasını sildim.Saçma gelecek ama neredeyse 1 saat fazla açık tutabiliyorum telefonu.Sosyal medya uygulamalarınıda çok kullanan birisi değilim.gün de 1-2 5 dk çıkıp girerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @occaut
    kardeşim zaten hiçbir sosyal ağ uygulaması kurulu değil. çöplüklerle işim yok fakat snapchat bana farklı geldi her zaman. zaten kısa süredir yüklü bu da. 1 ay ancak olmuştur. yani bu varken veya yokkenki farkı anlıyorum asıl meselem şarj da değil.

konuda şarjdan değil işlemci kullanımından bahsettim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU Kullanımı %100 !
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • snapchati sileli baya oldu telefon %30 un altına indimi kapanıyordu ve inanılmaz ısınıyordu uygulamayı kaldırdım telefon şarjı varken kapanmamaya ve ısınmamaya başladı ama facebook uygulamasının da böyle olduğunu şimdi öğrendim hemen onuda siliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkenperay

@occaut
    kardeşim zaten hiçbir sosyal ağ uygulaması kurulu değil. çöplüklerle işim yok fakat snapchat bana farklı geldi her zaman. zaten kısa süredir yüklü bu da. 1 ay ancak olmuştur. yani bu varken veya yokkenki farkı anlıyorum asıl meselem şarj da değil.

konuda şarjdan değil işlemci kullanımından bahsettim zaten.

Anladım tabi ki ben şarj etkisinde bahsetmek istedim :)

• arkadaş bu android değilki işin bitince arka planda çalıştırmaya devam etme kill yap kullanmaz cpu mpu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

arkadaş bu android değilki işin bitince arka planda çalıştırmaya devam etme kill yap kullanmaz cpu mpu

hocam sorduğum bu değil ki. bu uygulamanın %99 cpu kullanması bana mantıklı gelmiyor, oldukça popüler bir uygulama. bu yüzden sorun cihazımda mı yoksa başkalarında da oluyor mu sadece bunu anlamaya çalışıyorum.

hayırlısıyla snapchat kullanan bir arkadaş da gerekli bilgiyi yazarsa çok sevinirim. :D saygılar..
  • Bende de ayni durum var ama ip5 ve ios7 kullaniyorum ve kullanilabilir alan yok diye boyle oluyor saniyorum.
    Hikayelere bakarken bir sonraki fotoya gecmiyor takiliyor bazen ve uygulamadan atiyor

Ama iphone 6s ios9 kullananlarda nasil bilmem boyle degildir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Bende de ayni durum var ama ip5 ve ios7 kullaniyorum ve kullanilabilir alan yok diye boyle oluyor saniyorum.
    Hikayelere bakarken bir sonraki fotoya gecmiyor takiliyor bazen ve uygulamadan atiyor

Ama iphone 6s ios9 kullananlarda nasil bilmem boyle degildir herhalde

Bende depolama problemi yaşatmadı hiç. Ayrıca normalde takılma olmuyor. 1-2 dakika sonra ısınmaya başlıyor aşırı derecede. Birkaç dakika sonra da takılmalar başlıyor aşırı ısınmadan. Sizde böyle mi?
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Ayni sürümü kullandım ama ios 8 ve üzeri yükleyin diyordu siz nasıl kullanıyorsunuz ?

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    1 senedir guncelleme yapmiyorum. Zaten gelmiyor da

Yapmak istesemde depolama alani yok zaten
    Bi an once 7 cikmasini bekliyorum kurtulmak icin 4. Senesine girecek ekimde

• Snapchat platform farketmeksizin, haddinden fazla bellek,işlemci yoruyor. Uygulama böyle.

• Arkadaş ben sözümü geri alıyorum facebook ve bu snapi kaldırdım telefondan sabah 8 şarjdan çekerim bu saate kadar taş patlasın %50-55 arası gider bataryam şu anda %67 aynı şekilde günlük kullanımım en eksik ne fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Arkadaş ben sözümü geri alıyorum facebook ve bu snapi kaldırdım telefondan sabah 8 şarjdan çekerim bu saate kadar taş patlasın %50-55 arası gider bataryam şu anda %67 aynı şekilde günlük kullanımım en eksik ne fazla.

%10-15 arttı yani kalan batarya oranınız?

• Telefon ile ilgili herhangi bir şey tabiki de yoktur . Olay uygulamanın yazılımsal sorunu olabilir . Buda bizi aşar zaten . Gerekli güncellemeler ile snapchat'i güncellemeleri bu oluşan bugları ve fazla kullanımı güncelleme ile çözmeleri lazım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.