Bildirim
Smurf Nedir,Nasıl atılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Smurf atma ata sporunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bustlamadın beni
riven op diyorsun yani -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo
Smurf atma ata sporunuz mu?
Aynen kank easy peasy. -
Şu Riven birdaha nerf yese smurf kasanların yarısı ortada öylece kalakalır. Saçma derecede iyi vuruyor kuleye. Peşinden yakalamaya gidilmiyor da.
-
BU MESAJIMI TROLL ANLAMAYIN AMA GERÇEKTEN TR'DE SMURF KASILMAZ HİÇ BİR GELİŞME OLMUYOR WESTTE PLATİN OLARAK OYNARIM AMA TR'DE DİAMOND 3'TE BİLE OYNAYAMIYORUM -
-
Bende kasıyorum şu an bi tane .90 maç 54 win 36 lose .Sen daha iyi taşımışsın 20 maç support kaldı ordan gitti baya taşıyamıyorum supportla arada karmayla morganayla taşıyorum o kadar.90 maç plat 2 şu an
.
Bu da low elonun en rahat taşıyan herosu bence.2 lig atlayamadım hiç geçen sezon bronz bitirmiş bu hesap ondan sanırım hesap paylaşımı var hesap ismi vermiyorum o yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 9 Ekim 2014; 20:07:24 > -
-
-
Ben riven beceremiyorum açıkcası daha doğrusu toptan oyun kazandıramıyorum ondan jungle mid oynuyorum -
Sırf çok iyi oynamak adına westte ZED, ORİ ve LULU oynayarak kasacağım. Bu 3 heroda cidden rakip tanımayana kadar oynamayı düşünüyorum Westte oynamadıysan mutlaka oyna. TR çöp bana göre.
Not: Hayırlı olsun bu arada birde TR de hesap bulursam 5 v 5 kapışırmıyız ranked team gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 9 Ekim 2014; 20:15:15 > -
bunlar puro galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
Sırf çok iyi oynamak adına westte ZED, ORİ ve LULU oynayarak kasacağım. Bu 3 heroda cidden rakip tanımayana kadar oynamayı düşünüyorumWestte oynamadıysan mutlaka oyna. TR çöp bana göre.
Not: Hayırlı olsun bu arada birde TR de hesap bulursam 5 v 5 kapışırmıyız ranked team gibi
Abi bu westte oynayanlar niye bitek kendileri westte oynamış gibi yorum atıyo anlamıyorum ki :D Bende oriannayı,zedi çok severim çok ateşli oynarımda 4800-6300 az değil :D
-
Riven Rehberi bekliyoruz
Zedle nasıl taşıyosunuz anlamıyorum DPS yok burst vurup çıkmak zorunda kalıyosun ve araya girdiğin an TEQ yiyosun. -
Bende skyrim de taşıyorum baya tek atıyorum böyle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim iş noldu olm alayımda yap :d -
quote:
Orijinalden alıntı: noth1
bizim iş noldu olm alayımda yap :d
Mesajlara girince anlık bir hata oluştu diyor anlamadım alda yapayım işte
Benzer içerikler
- scrim ne demek
- elden ring nightreign türkçe yama
- lol kite ayarları
- otp ne demek
- uyumlu sevgili nickleri
- ping düşürme
- afk ne demek
- lol kaç gb
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X