Şimdi Ara

Smurf Nedir,Nasıl atılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle atıyoruz işte.Yardıma(ufak çaplı) ihtiyacı olan olan ulaşabilir.

• Smurf atma ata sporunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bustlamadın beni

• riven op diyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Smurf atma ata sporunuz mu?

Aynen kank easy peasy.
  • Şu Riven birdaha nerf yese smurf kasanların yarısı ortada öylece kalakalır. Saçma derecede iyi vuruyor kuleye. Peşinden yakalamaya gidilmiyor da.
  • BU MESAJIMI TROLL ANLAMAYIN AMA GERÇEKTEN TR'DE SMURF KASILMAZ HİÇ BİR GELİŞME OLMUYOR WESTTE PLATİN OLARAK OYNARIM AMA TR'DE DİAMOND 3'TE BİLE OYNAYAMIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goygoy nedir nasıl yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Şu Riven birdaha nerf yese smurf kasanların yarısı ortada öylece kalakalır. Saçma derecede iyi vuruyor kuleye. Peşinden yakalamaya gidilmiyor da.

Hero varda biz mi oynamıyoruz kardeşşşim... :((

Dipnot : Hediye hero kabul edilir .

• Bende kasıyorum şu an bi tane .90 maç 54 win 36 lose .Sen daha iyi taşımışsın 20 maç support kaldı ordan gitti baya taşıyamıyorum supportla arada karmayla morganayla taşıyorum o kadar.90 maç plat 2 şu an
    .

Bu da low elonun en rahat taşıyan herosu bence.2 lig atlayamadım hiç geçen sezon bronz bitirmiş bu hesap ondan sanırım hesap paylaşımı var hesap ismi vermiyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 9 Ekim 2014; 20:07:24 >
  •  Smurf Nedir,Nasıl atılır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Bende kasıyorum şu an bi tane .90 maç 54 win 36 lose .Sen daha iyi taşımışsın 20 maç support kaldı ordan gitti baya taşıyamıyorum supportla arada karmayla morganayla taşıyorum o kadar.90 maç plat 2 şu an
    .

Bu da low elonun en rahat taşıyan herosu bence.2 lig atlayamadım hiç geçen sezon bronz bitirmiş bu hesap ondan sanırım hesap paylaşımı var hesap ismi vermiyorum o yüzden

Lee Sin ile bende denedim ama çok zor oluyor çünki taşıma potansiyeli Riven,Zed gibi herolara göre çok daha az.

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Ben riven beceremiyorum açıkcası daha doğrusu toptan oyun kazandıramıyorum ondan jungle mid oynuyorum
  • bera336 kullanıcısına yanıt
    Sırf çok iyi oynamak adına westte ZED, ORİ ve LULU oynayarak kasacağım. Bu 3 heroda cidden rakip tanımayana kadar oynamayı düşünüyorum Westte oynamadıysan mutlaka oyna. TR çöp bana göre.

Not: Hayırlı olsun bu arada birde TR de hesap bulursam 5 v 5 kapışırmıyız ranked team gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 9 Ekim 2014; 20:15:15 >
  • bunlar puro galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Sırf çok iyi oynamak adına westte ZED, ORİ ve LULU oynayarak kasacağım. Bu 3 heroda cidden rakip tanımayana kadar oynamayı düşünüyorum Westte oynamadıysan mutlaka oyna. TR çöp bana göre.

Not: Hayırlı olsun bu arada birde TR de hesap bulursam 5 v 5 kapışırmıyız ranked team gibi

Abi bu westte oynayanlar niye bitek kendileri westte oynamış gibi yorum atıyo anlamıyorum ki :D Bende oriannayı,zedi çok severim çok ateşli oynarımda 4800-6300 az değil :D

• Riven Rehberi bekliyoruz

• Zedle nasıl taşıyosunuz anlamıyorum DPS yok burst vurup çıkmak zorunda kalıyosun ve araya girdiğin an TEQ yiyosun.
  • Bende skyrim de taşıyorum baya tek atıyorum böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim iş noldu olm alayımda yap :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1

bizim iş noldu olm alayımda yap :d

Mesajlara girince anlık bir hata oluştu diyor anlamadım alda yapayım işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.