Şimdi Ara

Sms ve email sesi. facebook giriş sorunu. hotmail push mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. sms ve email sesi aynı. samsung galaxy s. bildirimler olarak geçiyor 2sinin de ismi. ama ben 2sini ayrı ses yapmak istiyorum sms mi geldi mail mi geldi anlamak için

2. facebook giriş sorunu
    facebook for android uygulamasını indirdim android marketten. zaten top10 listesinde yanlış uygulamayı indirmiş olma şansım yok.

kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum giriş yapıyorum biraz bekliyor ve
    "giriş yapılırken bir hata oluştu. lütfen daha sonra tekrar dene."

yazıyor

birçok hesapta denedim 2 gündür ama değişen bir şey olmadı.
    bu arada konu açmadan önce türkçesini arattım bulamadım ingilizcesini arattım ingilizce forumlarda bu konuda tam bir kaos var. çözümünü bulamadım.

yaygın bir hata birçok kişi şikayetçi ingilzceforumlarda.

tam ingilzice karşılığı "android facebook an error has occurred during the sign in please try again later"

Sms ve email sesi. facebook giriş sorunu. hotmail push mail

(wirelessin full çektiği yerde de aynı hatayı veriyor)

3. push mail gmail ile giriş yaptım telefondan. gmail widgetıyla. mail geldiği an mesaj gelmiş gibi uyarı veriyor. ama E-posta uygulamasıyla giriş yaptıgım hotmail mailimde bu özellik yok. gelen kutumu yenilemem gerekiyor mail gelip gelmedigini görmek için. hotmailde de mail geldiği an bildirim gelmesi için ne yapmalıyım?

başlık kirliliği olmasın diye 3 alakasız konuyu aynı mesajda yazdım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delincios -- 26 Haziran 2011; 1:36:57 >

• yardım ederseniz sevinirim
  • konuyu yanlış yere mi açtım acaba
  • beyler?
  • arkadaşlar?
  • 1- galaxy s kullanmadigim için mail ve sms e ayrı sesler yüklenebiliyor mu bilemiyorum ama markette bu isi yapan uygulamalar mevcut. isim hatirlayamiyorum ama mail gelirse bunu, sms gelirse bunu, mms gelirse ötekini çal, mail sundan gelirse böyle çal, mesajı bu gönderdiyse bu melodiyi çal gibi ince ayar da cekilebiliyor. işinizi görür sanırım, samsungun özel bir kısıtlaması olduğunu sanmıyorum.

2- Facebook hesabını ilk kurarken bazen yapıyor öyle... tekrar dene tuşu varsa ona dokunun, yoksa çıkıp tekrar girin vs...düzelmemekte direnirse tekrar kurun. dün yada evvelki gün yeni sürümü çıktı, onu kurup deneyin...

3- sadece gmail için push var. hotmail yada yahoo için push kullanamıyoruz sadece pull kullanılıyor. samsungun mail uygulaması nasıldır bilmiyorum ama htc nin mail uygulaması pushu aratmıyor masallah. otomatik kontrol periodlarini isterseniz 5dk ya kadar indirebiliyorsunuz. yani gelen maili o saniye olmasa da en fazla 5dk gecikmeyle görüyorsunuz. hatta pil tüketimini düşürmek için yoğun ve serbest saatlerinizi belirleyebiliyorsunuz, şu şu şu günlerde şu ve şu saatler arası 5dkda bir kontrol et, şu saatten sonra 2saatte bir kontrol et gibi. söylemek istedigim şu diğer adresler için push kullanamazsınız ama mail programinizin ayarlarını derinlemesine kurcalayin, belki ise yarar bir ayar bulursunuz...

• cevap için çok teşekkürler.
    1. programı bulurum artık böyle bir program oldugunu bilmiyordum
    evet o güncellemeyi yaptım defalarca silip yükledim ama yine de giremiyorum

samsungda da 5 dakikada bir güncelle seçeneği var ama gmail gibi hızlı olmuyor tabi. gmaile geçiş yapma vakti geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    E-mail senkronizasyon sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Spam mail sorunu (Gmail)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Facebook'a Giriş yaparken e-posta adresini:
    "delincios" değil uzantısı ile birlikte girmen gerekir.
    "delincios@hotmail.com" gibi.

-Sms veya gmail uygulamalarının ikisinde de ayrı ayrı "ayarlar" altında zil sesi atama mevcut.
  • @asilboldon

cevap için teşekkürler zil sesi atamalarımı yaptım ve sorun halloldu çok teşekkürler.

hotmail.com eklesem de aynı hatayı veriyor facebook uygulaması
  • 2. sorunu ben de yaşıyorum çözümü bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.