Şimdi Ara

Smoke içinden Nasıl daha net görüyolar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok maçlarda smoke içinden biz görmediğimiz halde net bir şekilde vuruyorlar veya twitch te streamlerinde bir kodu varmı bunun daha iyi görmek net görmek için? yoksa monitörlemi alakalı bişey ?
    digital vibrance ile alakalımı ?

• 1.6 değil 16 32 bit olayi olsun hocam. Ses aliyodur sağdan soldan bi yerini ggörüyordur ya da raslantisal sprayler yapiliyodur kisaca bence görünmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence monitorle alakali. Sahsen bnde smoke icinde cok zor farkediorm. Zaten smok un tam.ortasinda ise kimse goremez. Anca kici basi gozukurse adamin vuruolar. Birde bazilari smoke.yokluo rastgele.ateslio vs

• yok rastgele sıkmıyolar sessiz gelen adama görüp vuruyolar çözemedim belkide bize yayınlanmasıyla alakalıdır gecikmeli geliyor ya biraz
  • Smoke içinden rakipteki oyuncu bana doğru ateş ediyorsa kaçıyorum. Onun ateş ettiğini düşündüğüm yere rastgele spray yapıyorum. 3-4 kere böyle adam öldürdüm. Smoke içi görmek @The Lich King arkadaşa sorabilirsin.
  • şimdi şöyle düşün;

bir meydan smoke'lu ve büyük olasılıkla adam oldugunu hissediyorsun
    o meydanı hemen aklına getir ve pusulabilcek yerlere spray yap.

üstkinin dedigide dogru. çok iyi ses kasan biriysende yerini tespit etme imkanın oldukca fazla
  • smoğa nerden girdiğine bağlı bazen sen görmüyosun ama dışardaki adam seni çıkmadan görebiliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitchten maçları izleyip böyle bir kanıya vardıysan aslında oyunda gözüküyor onlar. Şu csgotv mi hltv mi artık neyse izleyici modunda 16 tick olduğu için sanırım biz yakalayamıyoruz. Kendi demonu izlerken bile aynı. Adamı sis dağıldıktan sonra vurduğumu biliyorum mesela ama demo da sis sonra dağılıyor. Çok büyük saçmalık özellikle overwatch demolar üzerinden yapılıyor adamlar direkt hack diyebilir bu gibi durumlarda.
  • Video bile hazırladım
  • hocam radarda görürsün namlusu çıkar veya smoke ortasında değilse ayağı görünür aimi tuttuğunda nicki yazar flash atar kafasına çarpar sesini duyar çok yöntem var smoke içi adam var mı yok mu anlamak için. biraz tecrübe gerekiyor. bu arada sisin şeffaflığıyla falan oynayamazsın oynasanda zaten vac sebebi
  • Bekledigom bitane cevap geldi sonunda. Smoke icindeki adami biz goremesek bile radarda gozukuyormu direk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: roussoun

Bekledigom bitane cevap geldi sonunda. Smoke icindeki adami biz goremesek bile radarda gozukuyormu direk ?

Hayır adamın ayağı falan gozukurse sadece. Yada senin o an gozunden kacırdığın ama görebileceğin şekilde duruyorsa smoke'ta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smoke'un içinde patlayacak şekilde he grenade atın patladığı an çıkan dumanın içinde smoke'daki adam gözüküyo. Onun dışında Smoke'un koşeleri daha az yoğun oralardan da gözüküyor.
  • play side ile spectate side farklı görüntülere sahip. en basit örnek olarak sen flashbang yiyince kör oluyorsun ama seni izleyen adam görmeye devam ediyor. maçlarda seni izleyen takım arkadaşın sana orada adam olduğunu söylüyor sende vuruyorsun.(eğer gerçekten hiçbiryerini görmediğine eminsen)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.