Şimdi Ara

SML Hoca'nın Acil soru çözümlerini speedrunlaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın ne diyeceğinizi biliyorum. "Acil çözüyorsun ve senin çoğu şeyi bilmen bekleniyor. Hoca hiç de hızlı anlatmıyor." Yapmayın lütfen ya. Arkaya dream speedrun müziği koysak cuk oturacak. Parabol fasikülü için konuşuyorum. Hiçbir şeyi açıklamıyor, sanki önünde bütün soruların cevabı varmış ve bir yandan ona bakıp yazıyormuş gibi çözüyor. Taraf tarafa toplamayla çözülebilen bir soruya yapıştırıyor formülü çözüp geçiyor. Videonun altına öğrenciler tarafından yorumlara yazılan alternatif çözümler videodan daha faydalı. Amaç soruların çözülmesi değil öğrencilere soru tiplerine nasıl yaklaşıldığını, nereden hareket etmemiz gerektiğini öğretebilmek. En kısa yolu söyleyip geçmesi bize bir şey katmıyor. Artık benim gözümde Acil yayınları, Fonksiyonlar ve Logaritma fasiküllerinin çözümünün MakroMat kanalında olduğuna şükrettiren bir yayın. İnsaf be hoca.

• Her cümlene katılıyorum sadece çözmek için çözülmüş sorular

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acil artık çerez bir kaynak

ek olarak acil fasiküllerine para vermek yerine mikail hocanın tekli dersleri pdf ile daha verimli olur

ek olarak dediğinde tamamen haklısın sml hoca anormal şikayet lamasına rağmen değiştirmiyorlar

• Ayt mat sbde videodaki 2-3 soruyu hizli gecio bazen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 sınavında acil yayınlarının fasiküllerini kullanmış biri olarak öğrencilerin çözümleri sml hocadan daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt

gerçekten öyle. her çözüm videosunu bir thread olarak düşünürsek videolar oldukça faydalı hale geliyor :D

• cappy34 C kullanıcısına yanıt
    naptın hocam sınavda bu sene konuları ilk acil fasiküllerinden götürmeyi sonra soru bankası çözmeyi düşünüyorum daha zor fasikül önerir misin yeterli olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu herifi hatırladım. Google translate gibi soru çözüyodu. Düşman başına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksizhaldeyim

naptın hocam sınavda bu sene konuları ilk acil fasiküllerinden götürmeyi sonra soru bankası çözmeyi düşünüyorum daha zor fasikül önerir misin yeterli olur mu

Merhaba 43 k'dan mezuna kaldım. Acil'in lti fasikülleri çok iyidir ama çözemediğin soruların hocadan kaynaklı olarak pek verim alamazsın. Konuyu ilk defa öğreneceksen çap + acil orta seviyelerdeyse acil+ apotemi yapmanı tavsiye ederim. Çap'ın ayt matematik soru bankasınıda öneririm.

• 100net100k kullanıcısına yanıt

faskülleri iyi değil fakat ayt mat soru bankasını çok sevmiştim ben. oldukça sağlam soruları vardı. yeni hali nasıldır bilemem tabii.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

Hocam ben de sevmiştim özellikle trigo ve integral testleri harikaydı ama bu sene de inceledim soruların zorluğu gene azaltılmış bizim seneye geçerken de azaltmışlardı

aynen öyle. trigonometri ve LTI testleri efsaneydi. ben hep şöyle zor böyle zor diye duymuştum almadan önce, alınca çok aşırı zor gelmemişti. demek ki dediğiniz gibi kolaylaştırıyorlar her sene.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

Satsınlar diyedir hocam heralde ya adı duyuldukça

Hocam siz nereye yerleşmiştiniz bu arada

• Gerçekten çok kotu çözüyor kaç yıldır cozdugunden ezberlemiş zaten anlatma ihtiyaci bile hissetmiyor

Ben dershane de acil sb cozerken hoca yanımda oturan 50 net yapan çocuğa da acil önerdi :D

• darthkafir D kullanıcısına yanıt

Hocalar çok bilinçsiz

• up

• denklem parabol vs birleşik bir fasikülünü kullandım bu yayının. soru çözümleri gayet yerinde olmuş bence. hoca playlist'in başında yavaş yavaş anlatacağını söylüyordu. diğer fasiküller ne durumdadır bilemem tabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.