Şimdi Ara

Smite Ne İşe Yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece creep'lere vuruyor bu . Jungle champ'lar için mi ?

• Jungle karakterler için hem jungle daki minnionlardan fazla para almak hemde jungle olayını maksimum hıza çıkartmak için kullanılır :)
  • Eyvallah hacı. İşime yaramaz o zaman. Jungle yapanlardan da nefret ediyorum zaten. Lane'de arkadaşını yalnız bırakıyor gidip ormanda takılıyor. Bir de karşı takım fark ettiğinde gang yiyor üstüne üstlük bir de feedlemiş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Eyvallah hacı. İşime yaramaz o zaman. Jungle yapanlardan da nefret ediyorum zaten. Lane'de arkadaşını yalnız bırakıyor gidip ormanda takılıyor. Bir de karşı takım fark ettiğinde gang yiyor üstüne üstlük bir de feedlemiş oluyor

Oyuncudan oyuncuya fark var tabi :)
  • Hiç düzgün jungler'a denk gelmedim genelde golemlere yatıyorlar
  • quote:

Hiç düzgün jungler'a denk gelmedim genelde golemlere yatıyorlar

Golemlere mi Girmeyeli eu noob dolup taşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Eu da epey feeder var zaten şu sıralar. Başka bir konuda da yazdım adam ilk 18 dk da 8 kere öldü. Hem de 25 level

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    İŞE YARIYOR MU???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Eu da epey feeder var zaten şu sıralar. Başka bir konuda da yazdım adam ilk 18 dk da 8 kere öldü. Hem de 25 level

• 30 olduğunda görüceksin jungler olmayan takım yok ki çokta mantıklı. Jungle yapan adam hem kendi seri kasar, hemde lane de tek kalan arkadaşı hızlı kasar. Tabi solo lane e göndereceğin adam 2v1 yapabilecek bi adam olması lazım ki buda takım oluşturulurken kararlaştırılır zaten. Jungle yapan adama gank konusu ise çok saçma adamlar bufflara ward koymadıkları sürece gank olayı olmaz ki ben daha öyle jungler ganklicem diye uğraşan adam görmedim. Ayrıca oyun başlangıcında takımın seni buffta beklerken korur ve karşı takıma karşı gözcülük yapar. Yani başlangıçta gank yeme olasılığın %10 civarlarında. Değinmek istediğim nokta jungler oyunda saçma değildir her takımın farklı bi stili vardır.
  • Jungle dan niye nefret ediyorsunuz ki. Doğru yapıldığında harika bir şey.
  • Ayrıca arkadaşa eklemek istediğim bi nokta eve de falan revive spellini görürsen golemlere veya lizarda yatması bir taktikdir. Revive spelini kullanıp speed ve hp buff alır ve jungle'a seri bir şekilde devam eder. Tabi istisna noob jungle yapanlar var onlarıda düşük levellarda görmen normaldir sonuçta adamlar oyunu öğreniyor. Lakin ben jungle yapan karthus bile gördüm ki çokta başarılıydı.
  • Jungle gittiğinde bir lane daha solo kasıyo çabuk gelişiyo o faydasıda var.Ama solo gidemezse hem feedliyo hem kuleyi veriyo tabi jungle yapan solo yu izlicek yardıma gidicek şart.
  • jungle kralı olaftır o kadar diyorum
  • bu arada aklıma bişey geldi geçen us daki 7 levellik çarıma girdim mordekaiser beleşti.Oyuna girdim adam morde seçti baktım smite almış napcan dedim jungle yapcam dedi ne yaptıysam döndüremedim yolundan sonra gitti köpekleri keserken 30 canı falan kaldı base çekti

bide eu ya laf atıyonuz ben eu da düşük levelken böyle salak adamlar görmemiştim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Ayrıca arkadaşa eklemek istediğim bi nokta eve de falan revive spellini görürsen golemlere veya lizarda yatması bir taktikdir. Revive spelini kullanıp speed ve hp buff alır ve jungle'a seri bir şekilde devam eder. Tabi istisna noob jungle yapanlar var onlarıda düşük levellarda görmen normaldir sonuçta adamlar oyunu öğreniyor. Lakin ben jungle yapan karthus bile gördüm ki çokta başarılıydı.

Karthus oyundaki en hızlı jungler.Udyr , olaf vs hepsinden hızlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.