Şimdi Ara

Smileyleylerle hikaye yazacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün arkadaşı gördüm birbirimizle sonra birbirimize ettik.neyse sonra eve gittim kapıyı açtım ne göreyim içeride bir zombi bana el sallıyor hemen saklandım ve acıkdım.ymek yedim sonra ben yemek yedikten sonra zombi geldi elinde beni dpğrayacak. bende barış bayrağı çektim sonra saldırdım beni dövdü ama mücadelee uzun sürdü yardım diye bağırdım sonra affetti ve barıştık başladık dansa polis geldi ona üzüldüğümü söyledim sonra öptüm sonra arabaya binip uzaklaştım ve buda böyle bir anımdır .

beyer sizde yapın

• Ba dum tıs !
  • Bir gün arkadaşı gördüm birbirimizle sonra birbirimize ettik.neyse sonra eve gittim kapıyı açtım ne göreyim içeride bir zombi bana el sallıyor hemen saklandım ve acıkdım.ymek yedim sonra ben yemek yedikten sonra zombi geldi elinde beni dpğrayacak. bende barış bayrağı çektim sonra saldırdım beni dövdü ama mücadelee uzun sürdü yardım diye bağırdım sonra affetti ve barıştık başladık dansa polis geldi ona üzüldüğümü söyledim sonra öptüm sonra arabaya binip uzaklaştım ve buda böyle bir anımdır

• overlok makinesi aygınıza geldi
  • Güzel şeyler çıkabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dın dın dın dın
    Dın dın dın dın
    Dın dın dıdındın
    Dın dın dın
    Dıdıdın
    Aygaz
    Dın dın dın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76A86DE7E -- 7 Mayıs 2013; 23:57:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıkın gidin la forumdan.

• Çekme O karıyın Çekmeeee
  • Bu ülkede başıne geçen devlet kurtarıyor.
    Saldım klişeyi.
  • çocuk güldü bizde gülme dedik ama o bize sadece baktı bizde ona sövdük sonra bizi dövmek için kas çalıştı ama sumocu olup çıktı ve ona bomba attık ve öldü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.