Şimdi Ara

Smile Kampanyası ama tereddütlerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ttnet kullanıcısıyım 4096 sınırsız kullanıyorum bir sorun yok fatura her ay sabit bi yamuk yok yani anlayacagınız

Smile adsl kampanyasını duydum okudum araştırdım ttneti iptal edip smile e geçsemmi diye düşünüyorum

ancak okudugum bazı haberlerde çok kötü sahtekar oldukları parmagını uzatanların kolunu kopardığı bazı yerlerde ise süper kullanıyorum memnunum gibi yazılar var hangisine inanayım bilmiyorum smile adslnin bu kampanyasından yayarlanim diyip alan kullanan varmı nasıl bi sorununuz varmı

şimdi kampanya bu linkte en altta 4096 sınırsız olanı

http://www.smileabone.com/default.asp?sf=smile_adsl_tarifeleri

aşşagıdaki diğer linkte ise pişman oldum diyip uayarı yayımlayan bir kişinin yazısı lütfen okuyun bakalım bana kalırsa çok abartılmış gibi geldi

SMILE ADSL'IN SAHTEKARLIKLARI VE

SMILE ADSL MAGDURIYETINDEN NASIL KURTULUNACAGI linki

http://smiledankurtul.150m.com/

• valla ben de şuan senin gibi ikilemdeyim. ttnet'de kalsam mı kalmasam mı diye ama şimdi her şey için kötü haberler bulunabilir. forumda konuyu okurken biri adsl sahtekarlıgın babasını yapıyor diyen de var iyi ki biri ye geçmişim boyle kalite gormedim diyen de var.
    bir magazadan alısveris yaptım diyelim şans bu ya kırık geldi adama da acil lazımdı adam o firmayla ilgili konusurken abartarak aman sakın önünden geçmeyin vs. der o yazılanların abartı olduğunu düşünüyorum. ttnet de sorun yaşamıyorsanız smile adsl'e geçince de sorun yaşıcağınızı sanmıyorum.açıkcası ben de internetini taşı kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar smile adsl e geçip daha fazla kalte beklemeniz yanlış olur. Sonuçta kablo ve dslam dahil herşey telekomun. onlar telekomdan biraz daha ucuza alıp size ttnetle aynı fiyattan satan internet sağlayıcılardır. probleminiz yoksa değiştirmenize hiç gerek yok.
  • en iyisi yine sanırım ttnet az önce kuzenimle konuştum tellcom haziran veya temmuzda hızları 7 katına çıkaracakmış dedi ne kadar doğru bilemiyorum
  • Bırakın sakın geçmeyin..

dk 1 gol 1
    ilk 12 aylık kampanyaya geçtim ardından 16 aylığa geçmeye karar verdim tabi 12 aylık için yatırılan avtivasyon ücretinin geri yatırılıp yatırılmayacağını öğrenerek. Bugün 16 aylık kampanyaya geçmekle beraber paranın geri yatırılmadığını gördüm müşteri hizmetlerini aradım ve parayı sordum. Para geri yatırılmyacak bir sonraki faturanızdan düşülecek dedi. Tabi ben sesimi çıkartmasam, böyle konuşmuyacaktı. Fatura kesim tarihi 9 u. bakalım bir sonraki 9 nisan da bu paradan düşülecek mi? O günü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • evet bu tereddütler bende'de vardı ama girdik bir kere bu işe bir kere bakalım nolacak gerekirse sabit hattı iptal ederim öyle verebiliyorlarsa versinler adsl hizmetini gerçi daha 13 ay var birde bana sözleşmeyi 3 ay sonra yolladılar beni şimdi yeni kampanya'ya dahil etmesinler 9 artı 7 ay olana kargocu bana sözleşme metnide vermedi
  • öncelikle konunun aynısından 14 sayfalık olarak var bir daha açmana gerek yoktu.

soruna gelirsek smile a forumumuzdan bir çok insan geçti ve çoğunluğun düşüncesi smile artık eski smile değil.bende smile kullanıyorum ve memnunum.

Müşteri hizmetlerini ara ve konuş kafa takılanları sor zaten müşteri hizmetleriyle görüşürken farkı anlayacaksın.

quote:

Ctrlshft Tarih 11 Mart 2009; 17:57:00
    Bırakın sakın geçmeyin..

dk 1 gol 1
    ilk 12 aylık kampanyaya geçtim ardından 16 aylığa geçmeye karar verdim tabi 12 aylık için yatırılan avtivasyon ücretinin geri yatırılıp yatırılmayacağını öğrenerek. Bugün 16 aylık kampanyaya geçmekle beraber paranın geri yatırılmadığını gördüm müşteri hizmetlerini aradım ve parayı sordum. Para geri yatırılmyacak bir sonraki faturanızdan düşülecek dedi. Tabi ben sesimi çıkartmasam, böyle konuşmuyacaktı. Fatura kesim tarihi 9 u. bakalım bir sonraki 9 nisan da bu paradan düşülecek mi? O günü sabırsızlıkla bekliyorum.

aktivasyon ücreti aslında birazda senin dikkatsizliğinin sonucu.Sen 12 aylık kampanyayı duyurduğunda ben 16 aylığın daha karlı olduğunu hesaplayıp söylemiştim.Aktivasyon ücreti sorununun çözüldüğüne sevindim ve bu da smile ın müşteri memnuniyetine artık eskisinden çok önem verdiğinin göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 11 Mart 2009; 20:51:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    ben yaklaşık 10 gün önce smile adsl e interneti taşı kampanyası ile geçtim çok memnunum hiç bi sorun yok ttnet de ara ara kesintiler oluyordu smilede 1 kere bile ras gelmedim
    karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hit90semih

merhaba
    ben yaklaşık 10 gün önce smile adsl e interneti taşı kampanyası ile geçtim çok memnunum hiç bi sorun yok ttnet de ara ara kesintiler oluyordu smilede 1 kere bile ras gelmedim
    karar senin

zaten şimdi bir sorun olmaz sorun hattı iptal etmek istediğimizde çıkacak gibime geliyor
  • 3 ay önce ttneti iptal edip internetinitasi kampanyasi ile basvurdum ve 3 aydir 1 sefer bile kesilmedi ttnet kullanirkende sorun yoktu bundada sorun yok sonucta ayni alt yapi isim farkli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero77

quote:

Orjinalden alıntı: hit90semih

merhaba
    karar senin

zaten şimdi bir sorun olmaz sorun hattı iptal etmek istediğimizde çıkacak gibime geliyor

yokbe dostum sözleşmelerde herşey açık açık yazıyor 16 ay içinde kapatmak istersen yaptıkları indirim parasını öde kapatsınlar
  • 1 günlük smileadsl kullanıcı olarak şimdilik çok memnunun. İleride ne olacağını bilemem. Ama bağlantıda kesilme yok, sayfalar seri açılıyor. Aylık 1 mbit sınırsız tarife için 26 tl ödeyeceğim. Ttnet acaba bana bu indirimi yaparmıydı? Hiç sanmam.
    Telefon ederek abone oldum. 18 saat içinde internetim açıldı.
    5 yıllık ttnet maceramda hiçbir şekilde kopma yaşamadım. ttnet müşteri hizmetlerini aradıysam bir yıl içinde 1 yada 2 kez aramışımdır. Tek sorunum kota aşımıydı ve son dört aydır 40-50 tl ödememdi.
    Şayet sizde ttnette iken hiç kopma yaşamıyorsanız, tek derdiniz kota aşımı ise ve de kaliteli bir modem kullanıyorsanız (LinksysWag54gp2 kullanıyorum) durmayın smileadsl'e geçin kar edin derim.
    Bu arada şikayet sitelerinde yazanları okuyarak değerlendiririseniz, kafanız iyice karışır ne yapacağnızı şaşırırsınız. Unutmayın ki dünyada kusursuz insan yoktur.

• sorun yaşayan sadece smile aboneleri degil ki , ttnet aboneleride sorun yaşiyor.
    bana soracaksan ben herhangi bi sorun yaşamiyorum ttnet kullaniyorum. arada sırada bazi aksiliklik oluyor onada normal diyorum alıştık artik (ay'da 1 veya 2 kez bazen hiç.)

yukarda da arkadas söyledi eger suanki hattinizda sorun yaşamiyorsanız bence geçin.
    birde modemi bedavaya getiririm diye bu yerlerden almayin. gidin para verin forumda tavsiye edilen modemlerden kullanın.
  • aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz lafı geldi aklıma en iyisi TTnet sanırım yine zaten çogu olumsuz mesajlar ilk baglandıgında değilde kampanyalar bitince veya çıkmak istediğimizde oluyormuş iyi forumlar
  • Selam,arkadaşlar.Benim de sormak istediğim birşey var bu hususta.Şimdi biz smile e başvurduk.Herşeyiyle ne kadar ödeme yapıyoruz.Bu kampanyadan yaralanmak istiyoruz diyoruz.Ve en önemlisi smile için de telefon şart değil mi?
  • Telefon hangi saglayıcıya giderseniz gidin maalesef sart
  • Peki,ilk bağlatmada gelen fatura ne kadar oluyor.Yaklaşık 27 lira alıyorlar diye okudum,bir kereye mahsus olmak üzere.Birde ark.kampanyasının biri şu.7 ay limitsize limitli fiyatı diyor.Yani yuvarlak 27 lira.Geri kalan 5 ay gene normal limitsiz fiyatımı oluyor.
  • baglanti ücreti vs yoksa söylenen fiyat geliyor. kampanya nekadar ise o aylar boyunca devam ediyor sonra normal fiyatlar gecerli oluyor. takip etmekte fayda var yinede. + ödenen faturalar saklanmalidir.
  • 10 Gündür SmiLe kuLLanıyorum.7 Ay indirim kampanyası iLe internetten başvurdum 15dk içinde aradıLar ve 2güne modemim geLdi taktım ve kuLLanıyorum.Daha kopma vs. yaşamadım.

@makine07

evet 7 ay boyunca 27TL daha sonra 45,31 TL oLuyor.Tabi modemsiz.Eğer kabLoLu modem aLırsa 4 TL , kabLosuz aLırsa 6.5TL 12 ay boyunca ayLık ücretine ekLeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 18 Mart 2009; 20:56:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.