Şimdi Ara

smile adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smileadsl.nin verdiği modem arada hatta sık sık kesiliyor ttnet.te iken kullandığım modem daha güçlü idi az önce onu takip kullanmak istedim ama olmadı. Smileadsl başka modem kullanmaya izin vermiyor galiba ne düşünüyorsunuz? Eğer haksizsameski midemi nasıl kullanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl başka modem kullanamıyorsun ben 2007 den beri smile kullanıyorum şuanki adı D-SMART NET hat değerlerini koyun birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender.ts

Smileadsl.nin verdiği modem arada hatta sık sık kesiliyor ttnet.te iken kullandığım modem daha güçlü idi az önce onu takip kullanmak istedim ama olmadı. Smileadsl başka modem kullanmaya izin vermiyor galiba ne düşünüyorsunuz? Eğer haksizsameski midemi nasıl kullanırım?

Ben d-smart net personeliyim. Modemle ilgili bir sıkıntı yaşamazsın. Hattınla ilgili problem vardır. Bu modem gayet güçlü modem. Kendi firmalarımızda bu modemi kullanıyoruz biz. Modem arayüzü ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsan yardımcı olabilirim.
  • Belki inanmayacaksınız ama,ben 2006 dan beri Smile/D-Smart üyesiyim.Şu anda 1,5 senedir Zykel kullanıyorum. 4 port. 3 bilgisayar bağlı.(Biri tv smart). Hiç bir sorun yok.Yalnızca Zykel modem desteği verilmiyor. Onuda Zykel 7/24 hizmet veriyor ve sorunu anında çözüyor.Memnunum.
    Birde 2006 da aldığım ((ücretsiz (Smile'den)) ve bir kere servis gören Pikatel marka modem var. Hala çalışır vaziyette ve arada sıkıştığımda kullanıyorum. Pikaltel'i servise antenini kırdığım için götürmüştüm.Model olmadığı için anteni tamir ettiler 8 senedir kullanıyorum.
    D-smart /smile 'yi bazen şikayet ettim forumlarda.
    Ama şunu da diyeyim hız,fatura ,ödeme ,kredi kartı online ödeme ,telefon danışma (en fazla 8-10 dakika /1 kere 20 dakika bekledim),taahhüt en ufak bir aksama görmedim.
    Ama kaşınıyorum. Fiyat pahalı diye ADSL+TELEFONLU sağlayıcı arıyorum.galiba TÜRKNet e geçeceğim. kaşınıyorum dedimya.

Sevgilerimle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem ????
    23 yıl önce açıldı
    ADSL PCI Modem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.