Şimdi Ara

smile adsl kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan arkadaştan ricam detaylı bilgi verebilir mi ?

1- 1024 4 GB kotlı fiyatı nereye ödenecek
    2- Arıza olduğunda ve onları aradığımızda ilgilenme durumları nasıl
    3- Kota bilgilerini nasıl takip edeceğiz. Yani ne kadar kotamız kaldı öğrenmek için ne yapacağız
    4- Kotada hile yapıyorlar mı. ttnet yapıyor çünkü 2 gündür kota bilgimi öğrenemiyorum ve 3 Gb ı tı en son baktığımda ve şuan bilgim yok sistem hatası verip duruyor
    5- Memnun musunuz
    6- başka ne önerirsiniz
    7- Sormayı akıl edemediğim önemli şeyleer varsa açıklar mısnız
    8- smile adsl in kendi sitesine baktım sıkça sorulan sorulara verdikleri cevaplar çok kısa ve eksik. fiyat tarifesinde 6 ay %30 indirimli demiş ama 6 ay dan sonra fiyat ne olacak ?
    Teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 23 Eylül 2007; 17:37:10 >

• 1- kredi kartından otomatik tahsil ediyorlar.
    2- hemen ilgileniyorlar,arıza için telekomdan ekip gönderiyorlar.
    3- telekomun sitesinden takip ediliyor,yani bi değişiklik yok.
    4- ...
    5- bi fark göremiyorum sonuçta telekom altyapısı kullanıyorlar ama müşteriyi elde tutmak için daha fazla ilgi gösterecekleri bi gerçek..
    6-7- superonline var bildiğim kadarıyla,modem markasına göre tercih yap bence.
    8- 6 ay boyunca 19.90 olcak sonra normal tarife olan 29.90 bildiğim kadarıyla ancak 2 yıl abonelik taahhütü etmen gerekebilir bu indirim için..

kolay gelsin..
  • teşekkürler

peki smile adsl nasıl para kazanıyor ki sonuçta herşey gene ttnete ait
  • ben halan sorun yaşamakta olan biri olarak tavsiye etmem en azından sorun türktelekomda sorun yaşadığımızda santralden birileri arayıp sorunu çözüyordu bunların yaptığı tek şey telekoma bildirmek çözülüp çözülmemesinin takibi gibi bir durum yok, sinirlenip bağırmaya başladığında da 'Biz telekomun alt yapısını kullanıyoruz efendim bizimle alakalı bir konu değil' cümlesine sığınıyorlar, sanki ben dedim gidin telekomun alt yapısını kullanın diye
  • senin sorun neydi ?
  • bende kullanıyorum smile şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım + istersen evine fatura da gönderiyorlar çoğu bankdan nakitte ödeyebilirsin. kendi ödeme noktalarıda var . tt den bir farkı yok sonuçta aynı alt yapı İyi Günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.