Şimdi Ara

Smile ADSL İnternet Erişimi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedenini bir türlü çözemediğim, nadirende olsa başıma gelen bir sorun. İnternet sitelerinde gezerken internet yavaşlıyor. PC'den bakıldığında internet erişimi var olarak gözüküyor, modemdeki ışıklardan eksik yanan da yok fakat internete giremiyorum. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda internet erişimi yok olarak gözüküyor. Modemi açıp kapatıyorum yine olmuyor. Mecburen beklemek zorunda kalıyorum. 2-8 saat arası bekledikten sonra internete tekrar girebiliyorum.

Smile kullanan arkadaşlar varsa ve/veya böyle bir sorunla karşılaştılarsa neden böyle oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 21 Ağustos 2013; 23:41:56 >

• Aynı sorun..
  • aynı bendede var......
  • Sorunun nedenini bilen kimse yok mu ?
  • Sorunu fotolarla desteklerseniz çözüm ürütilebilir
  • Fotoğrafla desteklenecek bir sorun değil. Bilgisayardan bakıldığında internet erişimi var olarak gözüküyor, modemin ışıklarında da bir sorun yok ama internete bağlanmıyor.
  • kablosuz bağlantımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Altyapı Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet kablosuz bağlantı. İnternet kesildiğinde kablo ile bağlanıp modemin içinden ayarlara bakıyorum Bağlantı Durumu aktif gözüküyor. Ben sorunun nedenini merak ediyorum. Neden olduğunu öğrenirsem herhangi bir çözüm bulabilirim.
  • Kablosuzda sınırlı erişim hatası veriyor.Airties modem kullanıyorsunuz rt-204 ürünün ve tipi ona benzeyen ürünlerde var akbloluda hiç bizaman kesinti yaşamazsınızda o seride öyle bir sıkıntı mevcut
  • Kablolu bağlandığımda da işe yaramıyor. Ayrıca modem Airties mı onuda bilmiyorum. Modemin üstünde sadece Smile adsl logosu var, kendileri vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 22 Ağustos 2013; 16:34:57 >
  • Smile adsl var ogleden beri internete giremiyorum ben de. Airties rt204 modem var. Kablosuz ismi normalde bizim koydugumuz ama simdi kendi modemin ismi gorunuyor ve baglaninca internet erisimi yok diyor. Kablolu denedim yine ayni hata. Ne yapmak lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben modemi kapatıp açınca düzeliyordu açıkçası sonra merkezine gönderdim mecidiköye 2 defa gidip geldi sonra değiştirdiler buda aynı sorunu yapıyordu ama okadar sık yapmıyo diye artık bidaha yollamadım
  • Bende dun 9 dan beri giremiyorum hic dsmartsmile kullaniyorum mariyorum acmiyolarda modemin isiklarida yaniyor.

• Sanırım Smile internetten kaynaklanan bir sorun bu ve anlaşılan çözümü yok. Zaten çok nadiren başıma geliyor. Toplam 2 yada 3 kez olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 22 Ağustos 2013; 22:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Sanırım Smile internetten kaynaklanan bir sorun bu ve anlaşılan çözümü yok. Zaten çok nadiren başıma geliyor. Toplam 2 yada 3 kez olmuştur.

Gelmedi hala degil mi internet?

• Gelmedi ya2 gundur senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Sanırım Smile internetten kaynaklanan bir sorun bu ve anlaşılan çözümü yok. Zaten çok nadiren başıma geliyor. Toplam 2 yada 3 kez olmuştur.

Gelmedi hala degil mi internet?

Benim internetim şuanda var. 3 gün önce böyle bir sorun olmuştu. Tekrar başıma gelir diye nasıl bir çözüm uygulayabilirim merak ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 23 Ağustos 2013; 9:50:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.