Şimdi Ara

İnternet Altyapı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin bulunduğum bölgede yıl 2025 olmasına rağmen hem bozuk hatlar var hem de hızım 12 mbpsyi geçmiyor. bunun için çok kez müşteri hizmetlerini aradım ama bana müdürlükten başvuru yapmam gerektiğini söylediler. boş günümde başvuru için gittim ordaki arkadaşlar beni birine yönlendirdiler odasına gittiğimde önce başından savdı bizim orda çalışmamız var diye (ki yokmuş sonradan öğrendim) ben ısrar edince evdekileri ara modemi 2 saat boyunca kapalı tutsunlar dedi sebebini sormadım vardır bir bildiği dedim telefon numaramı verdim evdekilere de modemi kapalı tutmalarını söyledim ancak 2 saat sonra ne bi dönüş var ne de bi değişme. numarasını da vermedi müdürlük uzak olduğu için dönüş de yapamadım. şimdi tekrardan başvuru yapmak istiyorum bana konu hakkında bilgisi tecrübesi olan birileri yardımcı olabilir mi lütfen dilekçemi nasıl yazayım hangi kurumlara teslim edeyim. elden mi yoksa bir mail adresine mi göndereyim. onaylanırsa ne kadar sürer

• X den türk telekom desteğe yaz - sıraylada btk üzerinden şikayet ilet fiber istiyorum diye.

• btkya giriş yaptım da nasıl bir açıklama yazmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Sunucu Problemi
    4 ay önce açıldı
    İNTERNET SORUNU
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.