Gerçmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa kötü yanları falan var mı?
5 yıldır smileadsl kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yoktu 5yıl boyunca tertermiz kesintisiz sorunsuz net kullandım. Hatta Ttnet sorunlar yaşadıgında arkadaslarımın hepsi ttnet'e sövüp krizler geçirirken ben hiç sorun yaşamamıştım.
Ama bu D-smart net'e geçmesiyle sıkıntım başladı bir sorun olduğunda arayıp müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorum günün hangi saatinde olursa olsun kesinlikle ulaşamıyorum müşteri hizmetlerine. Bant kaydının söyledigi tek şey " şu anda tüm müşteri temsilcilerimiz diğer abonelerimizle görüşmektedir." Arkadaş günün her saatinde mesgul bu adamlar çözemedim. Onun dışında pek bir sıkıntı yok. Mesela şu anda altyapı calısması varmış net bağlantısı oldugu halde giremiyorum internete. Bilgi almak için bile ulaşamadım adamlara. Etrafımdaki insanlardan öğrendim altyapı calısması oldugunu. Sonra sagolsun D-smat nette bant kaydı koymus altyapı calısması var bilgilendirilmiş olduk.
Türkiyede internet kullanıcısı olmak zor. Herbir şirketin ayrı sıkıntısı var Ttnetin çok fazla müşterisi var kime yetişeceğini şaşırmış durumda adamlar. Diğerleri yeniyiz altyapı çalışmalarımız var diyip bahanenin arkasına saklanmakta. O yüzden seçimini iyi yap. İnterneti sorunsuz kullanmakk birazda oturdugun semtle ve o semtin altyapısıyla alakalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme