Şimdi Ara

smile adsl almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar smile adsl almayı düşünüyorum. acaba eksileri artıları nelerdir. tavsiye edermisiniz. kaç gün içinde bağlanıyor.

• kuzenim de smile adsl vardı.Verdikleri modem bi bayisine sorcaklardı aldıkları yer kapanmış samsundada başka bayii bulamamışlar en sonunda dayım müşteri hizmetlerini arayıp sövdü ve interneti kapattırdılar şimdi uydunet. den alıyolar int.i
  • Bazı arkadaşlar kotayı fazla hesaplıyor diyordu ama tam bilemem tabii. Bide 1senelik paketlerde bazı üçkağıtlar döndürüyorlar. Hesapladığınız gibi çıkmıyor tutar.
  • 2 Hafta önce sınırsız yıllık kampanyasına geçtim ve inan telekom'dan kurtulduğuma nasıl dua ediyorum bilemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

2 Hafta önce sınırsız yıllık kampanyasına geçtim ve inan telekom'dan kurtulduğuma nasıl dua ediyorum bilemezsin.

Keşke nedenini de yazsaydınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

2 Hafta önce sınırsız yıllık kampanyasına geçtim ve inan telekom'dan kurtulduğuma nasıl dua ediyorum bilemezsin.

Keşke nedenini de yazsaydınız.

Şöyle deyim aylık 36 lira ödeyerek 2 mb sınırsız internet sahibi oldum devamlı download yapıyorum hiç bir şekil'de netim'de yavaşlama vb sorunlarla karşılaşmadım ayrıca smile'e ne zaman mail çeksem bu 2 hafta için'de gerekli gereksiz gün içerisinde geri döndüler mail yoluyla ya da telefon üzerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL'i Kapattıracağım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.