Şimdi Ara

Kablonet İçin Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Kablonet bağlattım modemi de odama alayım dedim evin diğer odalarından çekmiyordu gittim 300Mbps Wi-Fi Range Extender
    TL-WA854RE bunu aldım 100 TL'ye Salona koydum ama yine evdekiler eski internet daha iyiydi bu yavaş geç bağlanıyor diyorlar ben de kendi telefonumdan denediğim de 25 mb hız alıyorum ama instagrama whatsapp'a girdiğim de 3 saniye falan bağlanıyor yükleniyor diyor sonra bağlanıyor sinyal yeri de iyi kontrol ettim bunun için ne yapmam lazım yeni Router mı alayım aldığım router da odam da ki modeme yakın olmak zorunda çünkü başka yere kablo çekip duvar delemem yasak illa modemin yanında olacak yani o da aldığım router kablonet modemi gibi çekmesse param boşa gidecek yine yardımcı olursanız çok sevinirim normal kablo ile bağlandığım bilgisayarım da hiç bir sorun yok gayet hızlı bu arada ama bu cihaz ile aynı performansı alamıyorum.

• Router alsan da iyi bağlantı için kablo çekmek zorundasın. Bence elimdeki cihaza modemden kablo çek. Menzil genişleticiyi de access point moduna al. Bu işler en iyi kablo ile oluyor. Tecrübe ile sabittir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok şöyle hocam elimde ki cihaz attığım fiş şeklinde takıyorum bitiyor Ethernet girişi falan yok baktıysanız kablolu Router alsam odama modemin yanına kabloyla bağlasam bu sefer diğer odalardan çeker mi böyle bir durum olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FerryGale F kullanıcısına yanıt

izle yap... o cihaz tekrarlayıcı... çokta işe yarıyor...
  • Yok hocam dediğiniz gibi sıfırlayıp bu şekilde videodan yaptım yine yok arayüzü farklı ayrıca bir de ülke seçme diye bir şey yok direk Türkçe oluyor zaten yine ayni yani mutfağa balkona geçtiğim an tek çizgi iki çizgi arasından gidiyor ve konumu da iyi gösteriyor bir işe yaramaz bu cihaz benim açımdan en azından başka çözüm arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FerryGale F kullanıcısına yanıt

www.hepsiburada.com
    Tenda A18 AC1200 Kablosuz Gigabit Ağ Genişletici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-a18-ac1200-kablosuz-gigabit-ag-genisletici-p-HBV00000BGRUB

bunlara bak... bunlar işini görür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.