Bildirim
Smf ' mi Phpbb ' mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Smf için daha fazla modül vardır benim tercihim SMF olurdu. -
phpbb vb yi eklesen vb derdim
-
Hangi forum sürümünden daha performanslı sonuç alınır kafam buna takıldı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 12 Ağustos 2009; 2:09:30 > -
smf. her daim.
güvenlik en önemli özelliktir.
NOT: Vb diyeni dövmek isterim. -
niye ne var vb de mis gibi ? güvenlik konusuna gelince, herşeyi devletten beklemek yanlıs -
Mybb ? dene istersen
www.mybbdestek.com resmi sitesi -
smf tabi ki de smf daha kullanışlı.. ayrıca gidip vb alacağınıza lisanslı gidin mybb ücretsiz kullanın aynı hemen hemen hatta vb mybb ye vb nin taklitini yaptığı için mahkemeye bile vermişti vaktinde.. -
Vb ve mis gibi... Komik.
Güvenlik desen 1001 türlü eziyet çekiyorsun.
Sürekli db çöküşü yaşıyorsun.
Makinayı hayvan gibi kastırdığı için host firmasıyla ilerde problem oluyor.
Kirli kodlamayı anlamak çok zor olduğundan 10 satır yerine 30 satırlık eklenti yazmak, eklemek zorunda kalıyorsun.
MyBB'de çok sorun yaşarsın güvenlik olarak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Spaghetti Monster -- 12 Ağustos 2009; 2:17:52 > -
dedigim gibi herseyi devletten beklıcem dıosanız phpbb ve smf ıyı bu arada lisans konusunu goze almamıstım yanı vb ye tabikide lisans alma derim smf kullanma şansın felan varsa. -
Uzun süre SMF kullanan birisi olarak kesinlikle SMF derim. Smf kullanışlı ve güzel bir sistem. Türkçe destek bölümü harika çalışıyor. Hür türlü destek için resmi sitesinden türkçe olarak yararlanabilirsin. -
Teşekkürler öneriler için
Kafamda hiç vb yok onu söyleyim öncelikle
Genelde Phpbb forum kullandım
Smf kullanamdım
Phpbb çok kullanışlı geliyor
Sizce Smf açtırsam forumu alışırmıyım yoksa aklım phpbb ' de kalır mı ? -
portal + forum açacaksan eğer bir de mkportal içine smf yi göm müthiş uyum olur.. gerçi tüm forum sistemlerini mkportala entegre edersin de smf daha iyi benim gözümde 5 sene kullandım bu smf yi.. mybb, vb, smf, phpbb aklına gelebilecek tüm forum sistemlerini kullandım bu zamana ama beni performansta en tatmin eden smf idi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gabriel Gray
Vb ve mis gibi... Komik.
Kirli kodlamayı anlamak çok zor olduğundan 10 satır yerine 30 satırlık eklenti yazmak, eklemek zorunda kalıyorsun.
güvenli sistem yoktur.Ayrıca çok uzun süre mybb kullandım herhangi bir sorun yaşamadım mybb yi gerçekten bilen birisi böyle konuşmaz zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: EagleForever
Teşekkürler öneriler için
Kafamda hiç vb yok onu söyleyim öncelikle
Genelde Phpbb forum kullandım
Smf kullanamdım
Phpbb çok kullanışlı geliyor
Sizce Smf açtırsam forumu alışırmıyım yoksa aklım phpbb ' de kalır mı ?
kullanımı kolaydır ya.. zaten herşey türkçe ve net. okadar karışık bi yanı yok smf de alışırsın zamanla. database yedeklemedir falandır onları biliyorsan sıkıntın olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetyücel
quote:
Orijinalden alıntı: Gabriel Gray
Vb ve mis gibi... Komik.
güvenli sistem yoktur.Ayrıca çok uzun süre mybb kullandım herhangi bir sorun yaşamadım mybb yi gerçekten bilen birisi böyle konuşmaz zaten
Çok güzel. Bundan 2 ay önce MyBB krup üstünede gereken tüm eklentileri yaptığım halde forum 15dkda index yedi. SMF ile bir seferbile olmadı bu eklenti kurmadan.! Ayrıca güvenli sistemden kasıt diğerlerine göre daha güvenli olandır. Tam anlamıyla güvenli olan değil.
-
phpKF -http://phpkf.com/ Türk yapımı ama sana yeter mi bilmem. Arama motorlarında iyi listeleniyor.
smf phpbb'den daha iyidir ama arama motoru desteği ve arama motoru dostu adresleme konusunda iyi değil bir eklentisi vardı smf'nin fakat türkçe karakterlerde problem çıkarıyordu metataglarda. phpbb'de aynı aslında o yönden bakarsak. -
AMD -
Phpbb daha karizmatik geliyor herşeyiyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X