Şimdi Ara

smd led mi yok normal led mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisi daha çok ışık verir y.dışından led ampul alıcam da smd led mi yoksa normal ledli ampuller mi daha çok ışık verir led sayısı ve watt aynı ise.
    Aralarındaki fark nedir smd ler daha pahalı

• _____________________________
    İMZASIZ...

• SMD ledli olanı alın.Onun ışık şiddeti daha fazla.Daha iyi aydınlatır.
  • ben onları örnek olarak vermiştim normal dediğim onlar değil mi? sizin mercekli dediğiniz. aynı watt ve aynı led sayısı ile smd led daha çok ışık veriyor sanırım yanlış mı biliyorum ayrıca bu ledlerden smd led ısınıyormuş galiba doğru yoksa ben mi yanlış biliyorum
  • Oturduğumuz mekanların aydınlatılmasında %80 inde SMD LED’li ürünler kullanılmaktadır. Bu ürünler PCB baskılı devre kartının üzerine doğrudan dizilen ürünlerdir. Komponentin kendisi ile birlikte lehim bağlantıları aynı eksen üzerinde yer alır. Bu durumda kartın üzerinden geçen komponent ayaklarının geçeceği arka tarafından lehimleneceği deliklere ihtiyaç duymaz. İkinci nesil ürünü olan SMD teknolojisinin gelişimi diğer ledlere göre daha hızlı olduğu ve üzerinde daha çok emek verilen ve geliştirilmeye müsait LED çipi modelidir. SMD Çip çeşitleri kısaca, 5730, 3014, 3528, 4014, 5050, 5060, 2835, 3030, 5014 gibi birçok modeli mevcuttur.

kaynakhttps://www.silverled.net/led-nedircesitleri-ve-avantajlari-nedir.html

• üzerinde mercekli powerledler oluyor bir bak derim
    Anakart: Asus M5A99FX PRO R2.0 Konsol: Logitech G27 H Shifter Telefon: İphone 7 Plus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini LED mi OLED mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SMD ledlerin bakır alana temas eden yüzeyi daha fazla olduğu için daha iyi soğuyor olması lazım, ışık şiddetlerinin daha fazla olması buna bağlı olabilir. LED de ısı ve akım değeri performansı etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.