Şimdi Ara

Smartnet Router Wireless ARCW4BR 4 Port

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hemen hemen aynı fiyata Teketek satış yapıyor almayı düşünenlere duyrulur.
    Link:

http://www.teketek.com/switch-router/smartnet-router-wireless-arcw4br-4-port.html

Smartnet Router Wireless ARCW4BR 4 Port

• kesinlikle öneririm

alet çok güzel

ben hb den 25 lıralık hedıye cekımle bedava aldım bunu
  • Güzel ürün beyler.Tereddüt etmeden alabilirsiniz.Ben kendi görev yaptığım okula aldım.Sinyal gücü iyi.Birkaç kişi msn konuşmalarında ve torent sitelerine girince kopmalar yaşandığını belirtmişti farklı bir konu başlığında.Ben şuana kadar kopma namına birşey görmedim.Gayet stabil diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 10 Mart 2008; 23:17:04 >
  • arkadaşlarhttp://www.burdavardir.com/smartnet-router-wireless-arcw4br-4-port-broadband.html sitesinde ürün 25 ytl ben almayı düşünüyorum fakat siteyi iç bilmiyorum bu siteden alışveriş yapan oldumu nedersiniz? teknosada aynı ürün neredeyse 2 buçuk katı pahalı aynı ürün olmasa neyse diecem ama...burdavardir.com hakkında bilsi olan varsa çok iyi olur..
  • Ben kopmalar yaşadım ve iade ettim.
    Haberiniz olsun. Bazı sistemlerle uyumsuzluk yapabiliyor. Ben başka bir routera bağlamıştım Wan bağlantısı ile.ama 10 dakakda bir kopmalar yaşadım.
  • arkadaşlar mutlaka her alet mükemmeldir die bişey yok ama bu fiyata 4 portlu bir router bulmak gerçekten zor du...buarada arkadaşlar burdavardir hakkında bilgisi olan yok mu hala
  • kablolu modeminizi kablosuza çevirmek içim alınabilecek en müstesna alet hemde çok ucuza.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlarhttp://www.burdavardir.com/smartnet-router-wireless-arcw4br-4-port-broadband.html sitesinde ürün 25 ytl ben almayı düşünüyorum fakat siteyi iç bilmiyorum bu siteden alışveriş yapan oldumu nedersiniz? teknosada aynı ürün neredeyse 2 buçuk katı pahalı aynı ürün olmasa neyse diecem ama...burdavardir.com hakkında bilsi olan varsa çok iyi olur..

sanırım bilen yok bu siteyi

• Size güvenilir bir site daha önce alıverişlerim oldu eğer stok sorunu olursa hemen arayıp çözmeye çalışıyorlar. Bir keresinde hiç biyerde olmayan bir ürünü olnların ilgilisiyle gümrüğe girer girmez alabilmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: epakdil

Size güvenilir bir site daha önce alıverişlerim oldu eğer stok sorunu olursa hemen arayıp çözmeye çalışıyorlar. Bir keresinde hiç biyerde olmayan bir ürünü olnların ilgilisiyle gümrüğe girer girmez alabilmiştim.

sitenin adını vermemişsin arkadaşım bide ne gibi alışverişin oldu biraz açarsan sevinirim
  • arkadaşlar bir çok sitelerde bu router hakkında şöyle bir şikayetler var

Emule ve Msn da bir zaman sonra bağlantı resetleniyor ve kopuyor.

modeme bahsettiğin cihazı ben de bağladım. ama emuleyi açtığımda net kesiliyor bir süre sonra tekrar geliyordu. web açılmıyor msn düşüyordu. araştırmalarımdan sonra bu cihazın emule ile uyumlu olmadığını anladım ve iade ettim.

yalnız internette problemi çözen arkadaşlar var ama nasıl yaptıklarına dair hala çözüm bulamadım. MTU değerini 1400 yapmak lazım diyorlar ama nerede bu MTU değeri ?

cihazın çok güzel olduğunu yorumlarda okuyoruz. ben de almaya niyetli olduğum için araştırma yapıyorum fakat emulenin ne olduğunu bilmemekle beraber MSN de hemen ve sıkça kopuklıklar çekilmez bir şey bu beni düşündürüyor. Bu cihazı kullananlar varsa durumu açıkça belirtsinler çok faydalı olurlar

• Ben kendi okulumun bilişim teknolojisi sınıfına kurdum.Şuan için de gayet memnunum.ROUTER'dan yana bir sıkıntı yok.EMULE ile işim olmuyor.Ancak MSN'de de sürekli kopmalar yaşamıyorum.Şuana kadar yani son 2 ay içersinde 2 veya en fazla 3 günlük süre ile nette sıkıntı yaşadım.Bu sıkıntı da internet bağlantısının kesilmesi şeklindeydi.Ancak şuan için bir sıkıntı veya sorun yok.

Muadil ürün incelemek isteyenler.PHILIPS SNK5600 ROUTER + USB WIRELESS APARAT setini incelesinler.Kit içindeki SNB5600 wireless router gerçekten iyi bir alet.SMARTNET ile menü aynı,arayüz aynı,özellikler aynı.Ama philips, dış kasa itibari ile biraz daha şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 7 Nisan 2008; 11:17:36 >
  • Ben wireless özelliği olmayan Us robotics modemimle kullandım. WAN portundan . Kesinti, kopma vs. sorun yaşamadım.
  • Beyler, aslında benm de br sorum olacak.ROUTER'ın ara yüzüne şifre koyacam.Ancak ilk şifreyi bilmiyorum.Arayüzün ilk şifresini bilen var mı? 1234 veya 0000 değil Onları denedim.
  • teketek sayfasında stok olmadığı yazıyor...

Düzenleme:

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, aslında benm de br sorum olacak.ROUTER'ın ara yüzüne şifre koyacam.Ancak ilk şifreyi bilmiyorum.Arayüzün ilk şifresini bilen var mı? 1234 veya 0000 değil Onları denedim.

Admin ya da admin olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 7 Nisan 2008; 11:17:05 >
  • admin --password
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, aslında benm de br sorum olacak.ROUTER'ın ara yüzüne şifre koyacam.Ancak ilk şifreyi bilmiyorum.Arayüzün ilk şifresini bilen var mı? 1234 veya 0000 değil Onları denedim.

modemin arkasında küçük bir delik var ve dikkat edersen reset dügmesi o onu 30 sn veya daha fazla süre ile bastır daha sonra şifre falan kalmayacak tüm ayarlar sıfırlanacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.