Şimdi Ara

smart cast ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu smart cast ayarlarımı bir türlü tam yapamadım şu videoda xpeke mesala arada rangeini gösterecek şekilde skilli kullanıyor ama combata girerken skillerin rangesi gözükmüyor direkt atıyor

dk 5.10 ve 3.10da 10sn bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız yardımcı olursanız sevinirm

• peke Shift + Q şeklinde yapıyor onu. Serçe parmağı shiftte diğer parmakları da QWE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

peke Shift + Q şeklinde yapıyor onu. Serçe parmağı shiftte diğer parmakları da QWE.

yani normal smart cast ayarlamış shift q yapıp rangesini görüyor anladım peki q skillinin sadece rangesi gözüküyor yani bir ok çizgi şeklinde değil sadece rangesi gözüküyor onu nasıl yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

quote:

peke Shift + Q şeklinde yapıyor onu. Serçe parmağı shiftte diğer parmakları da QWE.

yani normal smart cast ayarlamış shift q yapıp rangesini görüyor anladım peki q skillinin sadece rangesi gözüküyor yani bir ok çizgi şeklinde değil sadece rangesi gözüküyor onu nasıl yapıyoruz

Hayır öyle değil. QWER normal cast, Shift+Q yapınca smartcast oluyor.

edit: peke böyle yapıyor da senin dediğin şey gibi smartcast indicators diye bir seçenek var more optionsta sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 3 Ağustos 2013; 20:49:09 >
  • Ayarlardan.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır öyle değil. QWER normal cast, Shift+Q yapınca smartcast oluyor.

edit: peke böyle yapıyor da senin dediğin şey gibi smartcast indicators diye bir seçenek var more optionsta sanırım.

tamam teşekkürler anladım bu arada altaki arkadaşım nds 2 saattir düşünüyordum nerden yaparım diye teşekkür ederim buldum sonunda ya oh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 3 Ağustos 2013; 20:51:21 >

• Ayarlar dan yaptım ben
    nidalee de tuturamadığım mızrak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

Ayarlar dan yaptım ben

kardeş nasıl yaptın ayrıntılı açıklar mısın ayarlardan derken pek açıklayıcı olmuyor bu arada westteyim ingilizce olarak söylersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 3 Ağustos 2013; 20:54:35 >
  • hocam oyuna girdiğim zaman editlerim ama sanırım smartcast range indicator diye bir şey var diye hatırlıyorum
  • quote:

hocam oyuna girdiğim zaman editlerim ama sanırım smartcast range indicator diye bir şey var diye hatırlıyorum

tamam editlersen çok iyi olur ya bütün skillerde lee nin qsunda filan çok can sıkıcı oluyor ok gibi çiz gi çıkması +xpekenin ayarı gayet güzel arada range bakıyor combatta lazım değil zaten, ama ben savaş sırasında shifti o kadar iyi kullanamam o yüzden smartcast yapıp range bakmak için shifte basmak daha mantıklı bence
  • Bende o range i kaldırmaya calısıyorum.
    Ciddiyim.
  • quote:

quote:

Ayarlar dan yaptım ben

kardeş nasıl yaptın ayrıntılı açıklar mısın ayarlardan derken pek açıklayıcı olmuyor bu arada westteyim ingilizce olarak söylersen iyi olur

ayarlara gir
    tus ayarlarina gir
    orda buyuyu otomatik kullan bolumleri olucak shift+q seklinde kullanilan onlari q w e r d f yap sirasiyla o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xD'yi ne kadar hızlı yazdığına bak.
    20:19
    adamın bi parmağı şiftte
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

quote:

Ayarlar dan yaptım ben

ayarlara gir
    tus ayarlarina gir
    orda buyuyu otomatik kullan bolumleri olucak shift+q seklinde kullanilan onlari q w e r d f yap sirasiyla o kadar

yok onu demiyorum onu yaptım sorun casta geçtim diyelim shifte bastım lee nin q su range şeklinde gözüksün ok şeklinde değiğl onu yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

quote:

Ayarlar dan yaptım ben

ayarlara gir
    tus ayarlarina gir

yok onu demiyorum onu yaptım sorun casta geçtim diyelim shifte bastım lee nin q su range şeklinde gözüksün ok şeklinde değiğl onu yaptım

o zmn duz q w e r olan yere shift+q fln yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.