Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
6
Favori
129.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylargray

Yapma yav, ben de internete düşer birazdan diye seviniyordum

Alıntıları Göster
    Bolum bitti sayilir. Yakinda duser internete.

Ben bolumu begendim. 10. sezondan beklentilerim artti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bolum bitti sayilir. Yakinda duser internete.

Ben bolumu begendim. 10. sezondan beklentilerim artti.

Alıntıları Göster
    Oh iyi bari Şu an onun internete düşmesini bekliyorum zaten. Download'u başlatıp uyuyacağım. Sabah Smallville'i izlerken de bir yandan Supernatural'ı indiririm

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• quote:

Oh iyi bari Şu an onun internete düşmesini bekliyorum zaten. Download'u başlatıp uyuyacağım. Sabah Smallville'i izlerken de bir yandan Supernatural'ı indiririm

Alıntıları Göster
    S10E01 - Spoiler

Aslinda bolumle ilgili bir sey yazmayacaktim ama yine de yazayim dedim. Bolum her ne kadar guzel olsa da bolum sonunda sinirden kudurdum desem yeridir.

Tam tum taslar yerine oturdu, Clark sonunda halkin onune cikti, Oliver kurtuldu, herkes bir araya geldi derken yeniden herkes bir yana sacildi. Lois, Afrika'ya gider, Chloe malca bir sekilde Oliver'i kurtarmak icin kendisini feda eder, Clark, Jor El bana sen kahraman olamazsin dedi inggaa diye aglamaya baslar. Ulen 10. sezona geldik hala ucamiyorsun ona aglamiyorsun da Jor El sana kahraman olamazsin dedi diye mi agliyorsun.

Lex baba geri gelmis 2 dk gosterip geberttiniz onu da-Hadi kucuk Lex duruyor bir yandan umitliyim ama bu sezon bitene kadar o daha okuma yazmayi anca ogrenir- Madem getiriyorsunuz soyle 2-3 bolum kalsaydi. Tess gene her zaman ki gibi oyunlar cevirmeye devam edecektir. Yoksa kucuk Lex'i yanina almazdi bence. Allah'tan bolumun sonlarina dogru Clark'in babasi geldi de biraz mantikli hareket etmeye basladilar.

En sinir oldugum sey de bahsettikleri seylerin olmasina imkan yokken sanki o olay kesinlikle olacakmis gibi o konu hakkinda ciddi ciddi konusmalari. Ulan 10 sezondur yapiyorsunuz zaten bari final sezonunda yapmayin da adam gibi bitirin diziyi. Gerci sadece Smallville icin gecerli degil bu ama final sezonunda bile bu tur "insanlari meraklandirma" oyunlari yapmalari hosuma gitmiyor.

Hayirlisiyla su diziyi ellerine yuzlerine bulastirmadan bir bitirsinler de baska bir sey istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 25 Eylül 2010; 7:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

S10E01 - Spoiler

Aslinda bolumle ilgili bir sey yazmayacaktim ama yine de yazayim dedim. Bolum her ne kadar guzel olsa da bolum sonunda sinirden kudurdum desem yeridir.

Tam tum taslar yerine oturdu, Clark sonunda halkin onune cikti, Oliver kurtuldu, herkes bir araya geldi derken yeniden herkes bir yana sacildi. Lois, Afrika'ya gider, Chloe malca bir sekilde Oliver'i kurtarmak icin kendisini feda eder, Clark, Jor El bana sen kahraman olamazsin dedi inggaa diye aglamaya baslar. Ulen 10. sezona geldik hala ucamiyorsun ona aglamiyorsun da Jor El sana kahraman olamazsin dedi diye mi agliyorsun.

Lex baba geri gelmis 2 dk gosterip geberttiniz onu da-Hadi kucuk Lex duruyor bir yandan umitliyim ama bu sezon bitene kadar o daha okuma yazmayi anca ogrenir- Madem getiriyorsunuz soyle 2-3 bolum kalsaydi. Tess gene her zaman ki gibi oyunlar cevirmeye devam edecektir. Yoksa kucuk Lex'i yanina almazdi bence. Allah'tan bolumun sonlarina dogru Clark'in babasi geldi de biraz mantikli hareket etmeye basladilar.

En sinir oldugum sey de bahsettikleri seylerin olmasina imkan yokken sanki o olay kesinlikle olacakmis gibi o konu hakkinda ciddi ciddi konusmalari. Ulan 10 sezondur yapiyorsunuz zaten bari final sezonunda yapmayin da adam gibi bitirin diziyi. Gerci sadece Smallville icin gecerli degil bu ama final sezonunda bile bu tur "insanlari meraklandirma" oyunlari yapmalari hosuma gitmiyor.

Hayirlisiyla su diziyi ellerine yuzlerine bulastirmadan bir bitirsinler de baska bir sey istemiyorum.

Alıntıları Göster
    smallville.s10e01.hdtv.xvid-2hd

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

smallville.s10e01.hdtv.xvid-2hd

Alıntıları Göster
    Umarım bölüm başı previously on çekerler, pek birşey hatırlamıyorum, beklentim de yok zaten diziden.

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Umarım bölüm başı previously on çekerler, pek birşey hatırlamıyorum, beklentim de yok zaten diziden.

Alıntıları Göster
    kojiro şuan supernatural'i çeviriyor.Bitirdikten sonra biraz ara verirse (tabi oda insan elbet ara verecektir.)
    smallville yarına sarkabilir.geç olsun da kojiro'dan olsun.

kojiro şuan supernatural'i çeviriyor.Bitirdikten sonra biraz ara verirse (tabi oda insan elbet ara verecektir.)
    smallville yarına sarkabilir.geç olsun da kojiro'dan olsun.

Alıntıları Göster
    Bölümü izleyeceğim birazdan, bugün bir işim çıkmazsa eğer, ilk bölümün hatırına ben de çevirelebilirim belki(kojiro başlamamış olursa tabii)

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Bölümü izleyeceğim birazdan, bugün bir işim çıkmazsa eğer, ilk bölümün hatırına ben de çevirelebilirim belki(kojiro başlamamış olursa tabii)

Alıntıları Göster
    10.sezonun kapağı iyimiş...

Smallville (2001-2011)

• quote:

Orijinalden alıntı: tmntconfiguration

10.sezonun kapağı iyimiş...

Smallville (2001-2011)

Alıntıları Göster
    Çok beğendim bölümü. Beklentim yok sözümü geri alıyorum. Birkaç yerde sinir etti ama. Final sezonuna yakışır bir sezon olmasını umuyorum.

Chloe malca hareketlerini bıraksa süper olacak.
    Her şey güzel giderken Jor El'in kurtarıcı olamazsın demesi sinir etti. Ama sondaki Clark'ın babası ile konuşması güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Çok beğendim bölümü. Beklentim yok sözümü geri alıyorum. Birkaç yerde sinir etti ama. Final sezonuna yakışır bir sezon olmasını umuyorum.

Chloe malca hareketlerini bıraksa süper olacak.
    Her şey güzel giderken Jor El'in kurtarıcı olamazsın demesi sinir etti. Ama sondaki Clark'ın babası ile konuşması güzeldi.

Alıntıları Göster
    Güzel başladı

chloe alynı salaklıkla devam ediyor
    Clark İyi köstüm göründü böümde tamamen 5 bölüme kadar giyer inşallah

Vikings / Flash / Arrow
    Game Of Thrones / Modern Family / Suits
    Metallica / The Beatles / Kings Of Leon

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Güzel başladı

chloe alynı salaklıkla devam ediyor
    Clark İyi köstüm göründü böümde tamamen 5 bölüme kadar giyer inşallah

Alıntıları Göster
    Altyazıyıhttp://divxplanet.com/cevirmenler/weneorn/ Çeviriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Altyazıyıhttp://divxplanet.com/cevirmenler/weneorn/ Çeviriyormuş.

Alıntıları Göster
    weneorn eline sağlık şimdiden.

• quote:

weneorn eline sağlık şimdiden.

Alıntıları Göster
    Mükemmel bir bölümdü. Bu sene tüm diziler süper başladı sezona ne hikmetse. İnşallah böyle devam eder

Bu arada Lois'e o S yazılı kıyafette çok yakışmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D49FFCE23

Mükemmel bir bölümdü. Bu sene tüm diziler süper başladı sezona ne hikmetse. İnşallah böyle devam eder

Bu arada Lois'e o S yazılı kıyafette çok yakışmış

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir bölümdü gerçekten. Oldukça tatmin edici bir final sezonu bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• quote:

Çok güzel bir bölümdü gerçekten. Oldukça tatmin edici bir final sezonu bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Altyazı kojirodan çıktı.Amma çabuk çeviriyor adam ya.
    http://divxplanet.com/sub/s/178894/Smallville.html

• quote:

Altyazı kojirodan çıktı.Amma çabuk çeviriyor adam ya.
    http://divxplanet.com/sub/s/178894/Smallville.html

Alıntıları Göster
    Valla o sarkıtabilirse diye çevireyim dedim ama bitirmiş bile. Neyse ben de bitirip koyayım o kadar uğraştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Valla o sarkıtabilirse diye çevireyim dedim ama bitirmiş bile. Neyse ben de bitirip koyayım o kadar uğraştım...

Alıntıları Göster
    Gerçekten en iyi açılışlardan biriydi.

Clark kötüye mi gidiyor ne? Jor-El'den bile azar yedi.Kostümü tam buldu dedik Jor-El amca alıverdi elinden.
    O gelen şey neydi öyle ya.Geçen sezonun fanlar tarafından hazırlanan posterde vardı sanki o yaratık.
    Lex bu kadar olmamalı.Noldu öldü bitti mi yani Lex defterimi kapandı.
    Chloe ne yapmaya çalışıyodi.Kaçıranlar kim önümüzdeki bölümlerde çıkar.

• quote:

Gerçekten en iyi açılışlardan biriydi.

Clark kötüye mi gidiyor ne? Jor-El'den bile azar yedi.Kostümü tam buldu dedik Jor-El amca alıverdi elinden.
    O gelen şey neydi öyle ya.Geçen sezonun fanlar tarafından hazırlanan posterde vardı sanki o yaratık.
    Lex bu kadar olmamalı.Noldu öldü bitti mi yani Lex defterimi kapandı.
    Chloe ne yapmaya çalışıyodi.Kaçıranlar kim önümüzdeki bölümlerde çıkar.

Alıntıları Göster
    Altyazı bekliyorum üzücü olsada bu sene çoğu diziler son sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Altyazı bekliyorum üzücü olsada bu sene çoğu diziler son sezon

Alıntıları Göster
    S10E01

Bölüm sonundaki yaratık %90 DARKSEID. Çok benziyor. %10'luk ihtimale de Mongul kalıyor. Ben de beğendim bu bölümü. Ama Chloe'nin yaptığı saçmalıklardan sıkıldım. Keşke ölseydi geçen sezon. Aslında yazacak çok şey varda. Spor salonuna gittim. Mantıklı düşünemiyorum şuan :(

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer

• quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

S10E01

Bölüm sonundaki yaratık %90 DARKSEID. Çok benziyor. %10'luk ihtimale de Mongul kalıyor. Ben de beğendim bu bölümü. Ama Chloe'nin yaptığı saçmalıklardan sıkıldım. Keşke ölseydi geçen sezon. Aslında yazacak çok şey varda. Spor salonuna gittim. Mantıklı düşünemiyorum şuan :(

Alıntıları Göster

Valla bölüm güzeldi, @superdeve bence de bu kadar övdüklerine göre darkseid dır. Ama dediğim gibi Kara diziye katılıp uçmayı öğretene kadar tam anlamıyla zevk alamayacağız gibi...

Ben de altyazıyı bitirip attım fakat henüz gözükmüyor, umarım eklerler en azından alternatif olarak...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.