Şimdi Ara

Smackdown saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenlerim ile izliyorduk cok seviyorlardı bu programı.Bana saçma geliyor...Neyse bir adam geldi ve baska bir adamın kafasına futbol topuna abanır gibi abandı.Ben eyvah öldü dedim.Ama adam kalktı bir çizik bile almadan saldırmaya basladi.Ben boksa gidiyorum ve öyle bir darbede adam komalık olur...Bunu onlara söyledim.Ama sanki para alıyorlar gibi savundular ben de bunları onlara sordum öyle bir olayda yaşamaz falan dedim sonuçta kafa bu yani.En sonunda he he falan demeye başladılar bende sinirlendim ve çıktım.Neden bu kadar garip olayı bu kadar acayip bir sekilde savunuyorlar anlayamıyorum izleyen falan var ise bir de onlardan duymak isterim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SmackDown Nedir?

SmackDown, WWE tarafından haftalık düzenlenen profesyonel bir güreş televizyon programıdır. İlk olarak 1999'da yayınlanan program, WWE'nin iki ana markasından birinin (RAW'ın yanında) amiral gemisi şovudur.

SmackDown, genellikle WWE Şampiyonası veya Evrensel Şampiyonası gibi büyük bir şampiyona maçı da dahil olmak üzere birden fazla güreş maçından oluşur. Program ayrıca röportajlar, arsa segmentleri ve arka plan hikayeleri içerir.

SmackDown, farklı zaman dilimlerinde yayınlanan uluslararası sürümler de dahil olmak üzere dünya çapında yayınlanmaktadır. Program, hem televizyonda hem de WWE Network akış hizmetinde izlenebilir.

WWE'nin en popüler şovlarından biri olan SmackDown, profesyonel güreş hayranları arasında sadık bir takipçi kitlesine sahiptir. Program, yüksek profilli güreşçiler, ilgi çekici hikayeler ve heyecan verici maçlar sunarak izleyicileri eğlendirmeye devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Smackdown bi program kurgulanmis sahneleri ringde gosteri seklinde yapiyorlar yani onlar gercek sekilde kavga etmiyorlar sadece gosteri...gercekten eglencelide.
  • O darbelerin gerçek olduğunumu sanıyorsun?Şaşırmadım.
  • Gerçek vursa daha mı iyi olurdu ?
  • Nasıl Dizi izliyorsa insanlar bu da bir çeşit dizi

Türkiye Televizyonlarında gösterilmesi ayrı bir hata ama neyse çünkü genç nüfus bunları gerçekten gerçek sanıyor
  • aynen ya.benim 11 yaşındaki kardeşim de hastası smackdown ın.bi gün oturdum izledim neymiş bu diye.bi amaç bulamadım ya o nsl spor öyle boks desen değil,güreş desen değil.bi de kadınlar da kavgaya giriyo bazen hayır adam alıyo bacaklarıyla sıkıştırıp sırt üstü çaaat diye atıyo yere.sakatlanmaman imkansız o hızda.kardeşime soruyorum bu ne olm böyle manyak mısın psikopat mısın diyorum.yarım saat anlatıyo işte big show diye bi adam varmış,undertaker mıdır nedir öyle bi adam varmış.onlar gelince hepsini dağıtıyomuş falan felan.allah akıl fikir versin dedim uğraşmadım fazla

bu gösterinin bi amacı var mı?yani ben mi cahil kalmışım yoksa gerçekten sırf boş bi gösteri mi?bilen biri varsa,paylaşırsa çok memnun olurum.çözemedim çünkü smackdown denen olayı.herkes de meraklısı ha ilginç...

• Ben öyle bir sey demiyorum ama bana onlar öyle diyorlar ben yine söyledim program formatı buymuş diye ama bana hala onlar gercek,kanıtlandı falan diyorlar kafayı yemek üzere idim haklısınız dedim gectim sanki para alıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala izleyenlerin %90 ı gerçek olduğunu sanıyo ya yuh diyorum Gelmişler bana adam hastaneye kaldırıldı falan diyolar onunda kurgu olduğunu anlamıyolar
  • WWE (World Wrestling Entertainment) Dünya Eğlence Güreşi

Dünya Eğlence Güreşi (World Wrestling Entertainment; WWE), 1952 yılında ABD'de kurulan bir eğlence sporu şirketidir. Şirket yeni ismini 2002 yılında aldı. Eski isimleri World Wide Wrestling Federation (WWWF), World Wrestling Federation (WWF) idi. Eğlence sporu olarak adlandırılan türün ilk örneğidir.Vince McMahon tarafından yönetilir. Dünyanın en büyük global eğlence şirketlerinden biridir. Ürettiği programlar dünya çapında yüzden fazla ülkede, değişik dillerde gösterilir. RAW, Smackdown! ve ECW olarak üç gruba ayrılır, her grubun kendi güreşçileri vardır.

Aynı zamanda da Eurosport ile 2 yıllık anlaşma imzalamışlardır. [1] O haftaki gelişmeleri This Week On WWE ile, geçmiş yıllardaki şovları da Vintage Collection adı altında yayınlamaya başlamışlardır. Güreşçiler hariç 460 çalışanı vardır, yıllık hasılatı 400,3 milyon ve yıllık net geliri 47 Milyon Amerikan dolarıdır (2006).
    RAW
    Her hafta canlı olarak yayınlanan bir WWE şovu.
    USA Network kanalında her pazartesi akşamı canlı ABD'de
    Türkiye'de Fox TV kanalında her Cuma akşamları yeni bölüm olarak Saat 00:00'da yayınlanmaktadır.
    Türkiye'de Pazartesi günü Eurosport kanalında özeti gösterilmektedir.
    SmackDown
    Her hafta bant'dan yayınlanan bir WWE şovu.
    Amerika'da Cuma günleri en:MyNetworkTV kanalında.
    Türkiye'de Fox TV kanalında her Cuma akşamları yeni bölüm olarak Saat 23:15'te yayınlanmaktadır.
    ECW
    Her hafta Salı günleri 1 saatlik bir WWE şovu.
    Türkiye'de This Week On WWE programıyla birlikte özeti gösterilirken Amerika'da SyFy kanalı gösteriyor.

• Ya harbiden öyle bi gün yolda gidiyorum çocukların ellerinde kartları var olum sende bu varmı şu varmı falan saçmalık yaa bide bi kaç arkadaşım izliyo diyorum gerçek değil diyorum gerçek diyolar bi de yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redden

hala izleyenlerin %90 ı gerçek olduğunu sanıyo ya yuh diyorum Gelmişler bana adam hastaneye kaldırıldı falan diyolar onunda kurgu olduğunu anlamıyolar

Flood yaptığım için özür dilerim ama doğru böyle diyolar şu adam öldü biliyonmu diyo birisi diğeride yok lan ölmemiştir diyo bide allahım ya.

Zaten bunun sahte olduğunu The Wrestler filmini izlerseniz anlamış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRap

quote:

Orijinalden alıntı: Redden

hala izleyenlerin %90 ı gerçek olduğunu sanıyo ya yuh diyorum Gelmişler bana adam hastaneye kaldırıldı falan diyolar onunda kurgu olduğunu anlamıyolar

Flood yaptığım için özür dilerim ama doğru böyle diyolar şu adam öldü biliyonmu diyo birisi diğeride yok lan ölmemiştir diyo bide allahım ya.

Zaten bunun sahte olduğunu The Wrestler filmini izlerseniz anlamış olursunuz

Hatta bi ara geçenlerde mysterio mu cm punk mı ne jeff hardyi sakatlamış tüm hardy hayranları küfür ediyodu sakatlayana Millet hardy gelip dövcek sakatlıktan bi çıksın görün nolcak fln diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

WWE (World Wrestling Entertainment) Dünya Eğlence Güreşi

Dünya Eğlence Güreşi (World Wrestling Entertainment; WWE), 1952 yılında ABD'de kurulan bir eğlence sporu şirketidir. Şirket yeni ismini 2002 yılında aldı. Eski isimleri World Wide Wrestling Federation (WWWF), World Wrestling Federation (WWF) idi. Eğlence sporu olarak adlandırılan türün ilk örneğidir.Vince McMahon tarafından yönetilir. Dünyanın en büyük global eğlence şirketlerinden biridir. Ürettiği programlar dünya çapında yüzden fazla ülkede, değişik dillerde gösterilir. RAW, Smackdown! ve ECW olarak üç gruba ayrılır, her grubun kendi güreşçileri vardır.

Aynı zamanda da Eurosport ile 2 yıllık anlaşma imzalamışlardır. [1] O haftaki gelişmeleri This Week On WWE ile, geçmiş yıllardaki şovları da Vintage Collection adı altında yayınlamaya başlamışlardır. Güreşçiler hariç 460 çalışanı vardır, yıllık hasılatı 400,3 milyon ve yıllık net geliri 47 Milyon Amerikan dolarıdır (2006).
    RAW
    Her hafta canlı olarak yayınlanan bir WWE şovu.
    USA Network kanalında her pazartesi akşamı canlı ABD'de
    Türkiye'de Fox TV kanalında her Cuma akşamları yeni bölüm olarak Saat 00:00'da yayınlanmaktadır.
    Türkiye'de Pazartesi günü Eurosport kanalında özeti gösterilmektedir.
    SmackDown
    Her hafta bant'dan yayınlanan bir WWE şovu.
    Amerika'da Cuma günleri en:MyNetworkTV kanalında.
    Türkiye'de Fox TV kanalında her Cuma akşamları yeni bölüm olarak Saat 23:15'te yayınlanmaktadır.
    ECW
    Her hafta Salı günleri 1 saatlik bir WWE şovu.
    Türkiye'de This Week On WWE programıyla birlikte özeti gösterilirken Amerika'da SyFy kanalı gösteriyor.

teşekkürler dostum.sonunda anladım smackdown ın ne olduğun oh be gerçi çok büyük bi eksiklik değilmiş bilmemek.değişen bişey yok gene izlemicem

• Son bir çare ile deneme yaptım.Ama bana "he he haklısın sen harikasın cok biliyorsun...tövbe tövbe mal mısın oğlum bunlar kanıtlandı sitesinde öyle yazmıyor bak bu undertaker 100 adamı dövüyor.Bir tankı yumruğu ile devirir.Sen gerizekalı bir sekilde boksta takıl." dediler.Bende size gülüyorum dedim.Daha sonra birileri çıktı bunlar çığlık atıyorlar yok ray mis falan diye bir sürü isim saydılar...Sinirimi bozdu bu gece.Anlayamıyorum neden böyle savundular gelin bakın internetten açıyım dedim.Ama bana aferin git yemek ye yat dediler.Lanet ettim bu geceye.
  • Hulk Hogan diye bir adam vardı, camoka bıyıklı. Adamın sakal tıraşına hayrandım, çocukluğumda denk geldikçe izlerdim.

Ortalıkta bu WWWWWF maçlarından (çok mu W koydum ne ) alınmış bir gif var, tıraş olduğunu ıspatlar o, elemanın biri rakibinin kafayı almış çat çat dizine köstükten sonra bırakmaya yeltenir ancak kösülen eleman bitmediğini sanınca kafasını abanmaya devam ediyordu

Lütfen birisi o giften koysun buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScramJet -- 15 Ocak 2010; 23:54:19 >
  • Harbiden şeyini çıkardılar Çocukları görüyorum hepsi birbirini dövüyor
  • sazan gibi atlamayın.bunu izleyn öyle karar verin.
    http://www.dailymotion.com/video/x4ky4k_dx-vs-mcmahons-and-big-show-1_sport
  • herkesin bir tercihi vardır bende izliyorum gayet eğlenceli sizce o hareketler gerçek olsa daha mı iyi bu arada boks sanki iyi bir şey adamın dağılmadık yeri kalmıyo maç sonu bir sürü utanç vs.
    sakatlanmalar kesinlikle doğrudur herkes zaman zaman yanlış bir şeyler yapabilir ordaki sakatlanmalar diğer adam yaptığı için değil hareketi yanlış yaptığı içindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.