Şimdi Ara

Smaç basmak ile ilgili Lutfen cevap !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Yaşındayım, konyada bir klüpte lisanslı olarak oynamaktayım, boyum 1.85 kilom ise 61, normal maç potalarına parmagımın ucuyla deyebılıyorum bazı videor,larda gordugum kadarıyla 175 adam mac potasına degırmene kadar basıyor, smac basmak gerçekten ıstıyorum fakat sıçrama yetenegını arttıran programların hiç birisi işe yaramadı, lütfen cevabınızı esirgemeyın.

• Muhtemelen sıçrama tekniğin yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak G.

Muhtemelen sıçrama tekniğin yanlış

Ya gerçekten canımı cok sıkıyorum mahalledeki kısa potaya bile basamıyorum zıplama teknıgımı nasıl geliştirebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaisonTR

quote:

Orijinalden alıntı: Burak G.

Muhtemelen sıçrama tekniğin yanlış

Ya gerçekten canımı cok sıkıyorum mahalledeki kısa potaya bile basamıyorum zıplama teknıgımı nasıl geliştirebılırım

Şimdi öncelikle tek ayakla mı zıplıyosun çift ayakla mı?
  • tek yada çift zıplamak sorun değil, önemli olan yükseğe sıçramak ve havada mümkün olduğu kadar çok durabilmek. Bunları geliştirmene yardımcı olabilecek bir antreman programı var : Air Alert 4.

Bu programı çok az bir süre yaptım ama faydasını gördüm, ilk başlarda çok zorluyor seni ayaklarını ağrıtıyor ama bir süre sonra farkını hissettiriyor. Bir göz at derim, uygun zamanın ve gücün varsa mutlaka yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: und0ne

tek yada çift zıplamak sorun değil, önemli olan yükseğe sıçramak ve havada mümkün olduğu kadar çok durabilmek. Bunları geliştirmene yardımcı olabilecek bir antreman programı var : Air Alert 4.

Bu programı çok az bir süre yaptım ama faydasını gördüm, ilk başlarda çok zorluyor seni ayaklarını ağrıtıyor ama bir süre sonra farkını hissettiriyor. Bir göz at derim, uygun zamanın ve gücün varsa mutlaka yapmalısın

Çok teşekkür ederim, uygulamaya yarın başlıyacagım yorumun ıcın teşekkür ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: und0ne

tek yada çift zıplamak sorun değil, önemli olan yükseğe sıçramak ve havada mümkün olduğu kadar çok durabilmek. Bunları geliştirmene yardımcı olabilecek bir antreman programı var : Air Alert 4.

Tek ayak zıplıyorum, o dedıgım kısa potaya (ölcüsü ne kadar bılmıyorum ama cokta kısa degil) 4 parmak dokunabılıyorum arkadasın soyledıgı air alert4 dü bi uygulayayım belki başarılı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOD YAZMAK ÇOK MU ZOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antremanların varsa air alert falan uzak dur dizini eline alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

antremanların varsa air alert falan uzak dur dizini eline alırsın

Hocam abartmayın ayrıca korkutmayın çocuğu
  • quote:

Abi air alertten uzak durdumda ben nasıl smac basıcam sorun o :D
  • quote:

quote:

dostum antremanlarını yapıyosan tabi koçun ne yaptırıyor bilmiyorum ama düzgün çalıştırıyorsa air alert zarar verir dizlerine
  • quote:

quote:

quote:

dostum antremanlarını yapıyosan tabi koçun ne yaptırıyor bilmiyorum ama düzgün çalıştırıyorsa air alert zarar verir dizlerine

Abi standart takım antrenmanı yapıyoruz koçumuz bize ozel olarak zıplama vb. seyler ogretmıyorki, ben kendım zaten 15 yasımda 1.85 boyumla o potaya smac bassam turkıye sartlarında cok normal karsılanmaz cünki 198 adam bıle zorlanarak potayı asılabılıyor, benım ıstedıgım sey sokak arasındakı o bahsi geçen biraz kısa potaya basabılmek yanı zıplamamı gelıstırmek ıstıyorum

• yaşın daha küçük.1.85 ile smaç basabilirsin rahatca ancak bu birazda kas yapısıyla alakalı.kasların daha tam gelişmemiştir.basketbola devam et kasların otursun vücudun şekillensin o zaman basarsın.
  • quote:

yaşın daha küçük.1.85 ile smaç basabilirsin rahatca ancak bu birazda kas yapısıyla alakalı.kasların daha tam gelişmemiştir.basketbola devam et kasların otursun vücudun şekillensin o zaman basarsın.

Abi 185 boy ile 60 kg hiç uyumlu degıl kas zaten % 0 yag desen oda yok ne cok cılızım nede bi kilom var gobek desen oda yok Aynı sekıl o dediigm 198 arkadasımda benımle aynı kiloda o bile cok zor basıyor, mac potalarına hangi kas zıplamayı etkıler ?
  • karın kası çok önemli.
  • quote:

karın kası çok önemli.

Abi sizinle aktif bi sohbete gırebılme ıhtımalım varmı facebook msn connected gibi ?
  • Ee naptin basabiliyon mu suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.