Şimdi Ara

slow motion video için hangi yolu izlemeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

slow motion vidolar çekmek istiyorum. daha doğrusu çektigim videoları kaliteli bir şekilde slow hale getirmek istiyorum. elimde şuan için 4K video çekebilen LG G4 cep telefonum var. 2160 da 30fps ve 1080 de 60fps çekim yapabiliyor. Bir video denemesi yaptım, edius programı üzerinden slow motion yapıyım dedim ama atlamalı gösterdi gibi geldi bana. belkide kayıt esnasında yanlış video formatını seçtim.

Slow motion çekim için nasıl bir yol izlemeliyim. püf noktaları nedir biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz. Tabi elimdeki imkanlar doğrultusunda yol gösterirseniz çok sevinirim :)

• yolcudur_abbas kullanıcısına yanıt
    elimdeki şuanlık imkanlar bu maalesef :) bu imkanlarla bir şeyler çıkarabilirsem kendime 120fps çekebileceğim donanımıda edinmek isterim. ama önce elimdekilerle neler çıkartabiliyorum ve doğru yolu mu izliyorum öğrenmek istiyorum.

Konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
  • Slow motion Çekim yapabilmen için saniye başına düşen fram sayısı fazla olmalı. Edius , premiere, final cut,after effect fark etmez tüm programları kullansanda bu etkiyi yaşarsın, çünkü videonun saniye bazına düşen frame aralıkları açıyorsun.farklı bir frame olmadığı için o frame i uzun süre gösteriyor donuyor gibi algılanıyor oda
    ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
    Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
    Warren Buffet
  • Merhaba,

Bu konuda pek fazla bilgim yok ama internette araştırırken bazı pluginlere rastladım.
    Bu video umarın size yardımcı olur; https://www.youtube.com/watch?v=EvVOk3Xq3B4

Dip Not: Çok hızlı hareketlerde pek iyi sonuçlar vermiyor :)
    Plugin'in adı: Twixtor

Orijinalden alıntı: ozbey08

sony rx100 m4 1000fps hızında slowmotion videolar çekebiliyormuş,ama makine pahalı onu da söyleyim.

Bu kamera slow motion çekim esnasında zoom da yapabiliyormuBu kamera slow motion çekim esnasında zoom da yapabiliyormu

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.