Şimdi Ara

Slither.io REHBERİ ve TAKTİKLERİ └┴┬

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar ortalığı kasıp kavuran ve benimde çok severek oynadığım agar.io vardı. Ne yazık ki popülaritesi yavaş yavaş düşmeye başladı .
    Geçen hafta ise forumda gezerken slither.io nun haberini gördüm. Agar.io'dan esinlenerek yapılmış bir yılan oyunu. "Ne kadar güzel olabilir ki" derken bağımlısı oldum ve 1 haftadır her gün oynuyorum

Oyunu kısaca anlatayım:

Küçük bir yılan olarak başlıyoruz ve büyümeye çalışıyoruz.Tıpkı agar.io gibi.
    Fakat tipik yılan oyunlarından farklı olarak diğer yılanları doğrudan yemiyoruz.Gövdenize çarpmalarına uğraşıyoruz. Yani herhangi bir yılan size çarparsa parçalanıyor. Sizde herhangi bir yılana çarparsanız parçalanıyorsunuz.

Şimdi taktiklerimize geçelim:

1- Oyunun başında hemen haritanın ortasına gitmeye çalışın. Tüm kargaşa haritanın ortasında yaşandığı için çok hızlı bir şekilde büyüyeceksiniz.

2- Karışıklık yaşandı ve büyüklerden biri parçalandı. Etrafta ki tüm yılanlar speed boost ile akbaba gibi konacaklar. Sizin burada yapmanız kalıntılara yanlamasına girmeniz olacak. Böylelikle kalıntıları toplamaya çalışanlar hızlı bir şekilde size çarpacaklar.

3-Sarmal taktiği En sevdiğim. Gözünüze sizden küçük bir yılan kestirin ve hızlı bir şekilde daire içine hapsedin. Gitgide küçülmeye başlayın. Anakonda'ya yakalanmış sıçan gibi çaresizce ölmeyi bekleyecektir.

4- Listeye girecek kadar büyüdüğünüzde haritanın ortasından çekilmeye bakın. Çünkü büyük küçük tüm yılanların hedefinde olacaksınız.

• rehber diyorsun oyunun linki yok
  • Reklam alani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel taktik 6k üstü adamların önüne 500 lük yılanla ölme pahasına girmek genelde adamı yersiniz, zaten kaybedecek bişeyiniz olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaniyosun fuat abi

• Başım Slither.io
  • Agar.io dan farki küçük olsan bile buyukleri oldurebildigin ve oyunda gunicinde en yuksek puani yaptigin zaman isminin oyunun saol ustunde yazması.

3 defa 500.000 oldum 1.5 saatimi aldi her bir oyun. Bi 2.000.000 yapamadim içimde kaldı. Yapsam birgun nickim oyunun genelinde gözükecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.