Şimdi Ara

Slipknot KnotFest-Custer 25.10.2014

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=eLH8GyNbovI Arkadaşlar burdan videoyu izleyebilirsiniz

Bu konuyu görüş almak için açtım sizce yeni Slipknot nasıl ? Benim görüşümü almak istiyosanız şarkılar mükemmel özllikle Custer ve Sarcastrophe
    ama The devil in i gibi birkaç şarkısı Stone Sour tadında olmuş neyse çok konuştum birazda sizden yorum alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7f25u3c14k -- 26 Ekim 2014; 11:11:52 >

• Öylesine gezerken buldum seni takip edeceğim dedim unuttum adamları. Sağol hemen dinliyorum. Bu arada konuda uplanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğin ve sevmediğin parçalar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7f25u3c14k

Sevdiğin ve sevmediğin parçalar varmı ?

Hepsini dinlemedim ancak başarısız gibi ilk yorumum. Güzel denecek pek parça yok. Hani devil in i fena değil ancak o da slipknot havasında bir parça değil.Ayrıca corey reisin yeni maskesi leş.

• aynı düşünüyoruz sanırım stone sour havası var şarkılarda yalnız shawn'ın maske iyi
  • berbat ya o bateri nedir abi
  • 2011 de Sonisphere Festivalinde izlemiştim. Turuncu, kırmızı tulumları vardı, sahne yanıyor gibiydi sanki. Güneşten etkilendiğimiz için gerilere gittik mecburen oturduğumuz için pek izlemedik.

Dinlemiyorum zaten ama millet pogo yapıyor, eğleniyordu.Sahneden, localardan seyircilerin üzerine atlayn bi elemanları vardı. Bunlar hep anı işte.
  • Slipknot'ın bu piyasada yeri yok. Joey Jordison bu grubun %99'unu kaplıyordu, oda gitti.
  • cokta mukemmel degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

cokta mukemmel degil

Spilknot şişirilmiş bir balondur mu tarja

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    spilknot asdfghjklşi

10 da plug yapcaz yengende geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 31 Ekim 2014; 20:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

spilknot asdfghjklşi

10 da plug yapcaz yengende geliyo

Ben yokum ders çalışcam size mutluluklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gayet güzel bir konser slipknot zaten konser grubu :D
  • Slipknot sahne işine çok önem veren bir grup görsellik açısından sunum açısından, ama joey gittiğinden beri aynı havayı alamıyorum gruptan bi eksiklik var gibi
  • :D tamam dostum haklısında sankı bana yenı bateristin hakkını yiyomusun gibi geldi :D
  • sevmedim demiyorum da ısınamadım nedense çocukluktan beri dinlediğim bi grup çünkü joey'le büyüdük sonuçta :D
  • neyse :D en azından yenısıde fena degil joey kadar olmasada ama bu gruba bu adam dısında daha iyi biri gelemezdi tabi joeynın sempatisi ayrı :D
  • Slipknot'tan bahsediyorsunuz demi yanlış okumuyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.