Şimdi Ara

Slinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11Omeer -- 14 Nisan 2017; 15:1:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede gitti.Silip baştan yükledim.Daha kolay yolu varmı bilmiyorum ama bu yöntem en kolayı geldi bana.
  • Sırf müziklerin resimleri gitmesin diye iOS 8 yüklemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Hocam teknoloji özürlüsüyüm o nasıl olacak anlatırmısınız?

Telefonunuz itunes ile eşzamanlı ise.Telefonunuzu itunes'a bağlayın.Muzik sekmesine girin.Orada en üstteki ticki kaldırın.Sync'e basın.Telefondaki bütün müzikleriniz silinecektir.İşlem bittikten sonra yine üstteki ticke basın.Bütün müzikleriniz seçili hale gelecektir.Tekrar sync yapın.Bu kadar.
  • Back up alırken satın alınanlar aktarılsın mı diye sorar. Hayır diyin. Benimde başıma geldi.

• Satın alınanlar aktarılsın mı sorusuna hayır demekle alakası yok. Silip tekrar indirin düzeliyor.
  • Bende de var bu sorun.

iOS 8.0.1 ile düzelir dedim, yükledim gene düzelmedi

Kafaya takmayın bu sorunu, elbet düzeltir Apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Satın alınanlar aktarılsın mı sorusuna hayır demekle alakası yok. Silip tekrar indirin düzeliyor.

Neyin alakası yok :)
    Benim satın aldığım 3 adet şarkı o seçeneğe evet dedikten sonra ios de itunes da tekrar fiyatlı olarak çıktı ve satın alınanlar kısmında çıkmadı bu şarkılar. Bu neydi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Satın alınanlar aktarılsın mı sorusuna hayır demekle alakası yok. Silip tekrar indirin düzeliyor.

Benim satın aldığım 3 adet şarkı o seçeneğe evet dedikten sonra ios de itunes da tekrar fiyatlı olarak çıktı ve satın alınanlar kısmında çıkmadı bu şarkılar. Bu neydi ?

Fiyatlı olarak çıkması önemli değil. Hesaptan çıkış yapıp tekrar girince düzeliyor. Kaç kez başıma geldi bu, basit bir sorun. Ayrıca çıkış yapmadan normal prosedürle fiyat kısmına tıklayıp alsanız bile sizden parayı çekmiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Fiyatlı olarak çıkması önemli değil. Hesaptan çıkış yapıp tekrar girince düzeliyor. Kaç kez başıma geldi bu, basit bir sorun. Ayrıca çıkış yapmadan normal prosedürle fiyat kısmına tıklayıp alsanız bile sizden parayı çekmiyorlar.

Enteresan bir durum. Peki IOS den önce varmıydı bu ? Benim hiç dikkatimi çekmedide önceden.

• Up

• Mesele albüm resimlerini almak ise pc gerekiyor. iTunese bağlanıp albüme sağ tıklayarak çıkan listede 'Albüm Resmini Al' seçilecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.