Şimdi Ara

Slim Fit Kot Pantolon Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Slim fit kot nereden almalıyım ?? LTB den alıyorum genelde ilk giydiğim zamanalarda çok iyi dar duruyor ama sonra bollaşıyor kötü duruyor dar kesim kotları nerden alıyosunuz ??

• LGBT yazacaktın sanırım yanlışlıkla LTB yazdın. Beni ilgilendirmez de poponu mu göstermek istiyorsun? Bacakların felan mı çok sağlam? Neden çok iyi dar olmasını istiyorsun?
  • Maviye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bolumde oyle dar giyen var. ve acayip itici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aqueritas

LGBT yazacaktın sanırım yanlışlıkla LTB yazdın. Beni ilgilendirmez de poponu mu göstermek istiyorsun? Bacakların felan mı çok sağlam? Neden çok iyi dar olmasını istiyorsun?

Bence doğru yazdı sanırım Little Big mağazasını kastetdi
  • Tabiki zara

• Biri Quaresma' nın dar pantolonlu resmini koysun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dar kot pantolon hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam dar kesim dediyse tam olarak totoyu ortaya çıkaranları kastetmedi heralde. Rodimood' a bakabilirsin bro.
  • Hiç dar kesim giymediniz mi la kilolu biri değilse öyle hiç bir yeri belli ettiği yok.
  • Bershka, pull and bear.
  • Bende dar kesim giyerim gelip cuval gibi pantolon giyipte slim fit lere laf atmayin kusura bakmayinda.

NOt: Defactodan aldim bir kac tane ama chino modellerinden kumas olanlardan bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPaInNoGaIn -- 11 Haziran 2013; 19:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Tabiki zara

zarayı çok övüyorlar hocam
  • colins candır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatmallaşıncagüzel

colins candır..

colins'e de hiç bakmadım en kısa zamanda bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Tabiki zara

aynen hocam.bende pantalonlarımı hep zaradan alırım tam üstüme oturuyorlar,başka hiçbir markanın pantalonları zaranınkiler kadar rahat değil bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
  • bacakların kalınsa yakışmaz. queresma en iyi örnek. daha cılız kibar insanlara yakışıyo.
  • çok fazla slim fit pantolon satan yer yok, satsalar bile adamlar slimfit in ne olduğunu bilmiyor, çok yer aradım bu zmana kadar, rodi falan o tarz yerlere hiç uğrama, arada kotonda zarada denk gelir ama J&S da her daim bulabilirsin, kalıp olarak süper en azından bana cuk oturuyor, modellerde çok çok iyi.

geçen gün şu kombini aldım hatta

bu tshirtin sarı olanı, sol üstte bitişik cebi var

ayakkabı tercihini fred perry olarakda yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

çok fazla slim fit pantolon satan yer yok, satsalar bile adamlar slimfit in ne olduğunu bilmiyor, çok yer aradım bu zmana kadar, rodi falan o tarz yerlere hiç uğrama, arada kotonda zarada denk gelir ama J&S da her daim bulabilirsin, kalıp olarak süper en azından bana cuk oturuyor, modellerde çok çok iyi.

geçen gün şu kombini aldım hatta

bu tshirtin sarı olanı, sol üstte bitişik cebi var

ayakkabı tercihini fred perry olarakda yapabilirsin

• Dar kesimle slim fit'i birbirine karıştırmayın. Azıcık geniş omzunuz ve yağsız bir vücudunuz varsa slim fit kesimler vazgeçilmeziniz olsun zira güzel vücudunuzun hatlarını vurgulamamak aptallık olur.

Mavi ve levis maddi durumu müsait olanlar için en iyi slim fit kesim jeanlere sahip markalardır bence.
  • Skinny demiyor slim fit diyor. Zayıf olduğum için Slim fit giyiyorum gayet de güzel oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.