Şimdi Ara

Slim AVR ama Marantz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marantz NR1601 deneyen, var mı acaba? Çok şık bir alete benziyor ve ufak tefek birşey. Marantz AVR almak çok zor.

    Onkyo 608 ya da Denon 1911 e tercih edilebilir bir alet midir?

    http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=673716

    http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=6359







  • Anlaşıldı deneyen yok, forumun dili tutulmuş gibi bu aralar.

    Peki tahmin yürüten var mı? Sizce nasıldır, yeni bir segment mi açtı şimdi Marantz. Onkyo, Denon gibi markalar da slim kasalı avrler üretecek midir sizce?
  • Marantz dediğiniz gibi ince bir avr düşünüyorsanız gerçekten iyi bir alternatif ancak güçlü hoparlörler için yeterli gelmeyecektir. Marantzın karakterine uygun kompakt bir hoparlör paketi yada raf tipi bir hoparlörle başarılı olabilir.
  • Dün Marantz büyüsüne kapılıp riske girip gittim aldım.. Sadece Klipsch RF-52 ler ile kullanıyorum şimdilik, rear alamadım. Güçlü hoparlörler ile yeterli gelmeme durumunda nasıl bir sonuç açığa çıkar?

    Dün az da olsa dinledim, gayet temiz ve berraktı herşey. Satıcı kanal başına 50 watt ın hiç sorun olmayacağını, gerçek 50 watt olduğunu, Marantz'a güvenilmesi gerektiğini, rahat rahat kullanabileceğimi belirtti..

    Sesin yüksekliği çok önemli değil. Evin inlemesine gerek yok. Denon 1911 ile çok daha farklı bir sonuç mu alınırdı acaba?
  • Hayırlı olsun, bence yeterli gelecektir zaten özelliklerinde 7x50 w yazıyor yani 5 kanalda ve 2 kanalda daha fazla güç verecektir.
  • Gerçek 50 watt ses gücü ise sorun yok yeter ama genellikle gerçek değerleri yazmazlar.

    Bu arada hayırlı olsun cihazınız. Dinledikçe daha detaylı yorumlar yazabilirseniz memnun olurum. Özellikle stereo ve müzikal performansları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Teşekkürler Sertaç ve Yılmaz07,

    Sertaç Klipshler harika, ayrıca AVR'm hakkındaki yorumunla da yüreğime su serptin, daha ilk adımdan yanlış yapmak istemiyordum. Sen ne yaptın doldurdun mu sağı solu MA larla..

    Yılmaz07, Marantz'ın yalan dolan işe girişeceğine inanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Müzikal açıdan aşırı tecrübesiz olduğum için büyüleyici geldi. Bunda Klipshlerin mi, Marantz AVRnin mi kimin payı var bilmiyorum ama çok memnunum şuan için..

    Rearlar eksik olduğu için sinema testi yapamadım henüz, ama almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından deneyimlerimi aktarmak isterim.

    Bu arada acemice bir soru geliyor.. Digiturk AVRye direk bağlı, Tv den görüntümü alırken, AVR den radyo dinleme imkanım var mı? Varsa nasıl olur? ,Yoksa çaresi nedir? Direk TV ye bağlayıp, ses çıkışını mı AVRye vermeliyim?
  • Evet öyle yapmalısın. Sinyali fazla dolaştırmak iyi olmayabilir. AVR cihazlarında video ünitelerine zaten evvelden beri karşıyıdımdır. TV'ye direk bağla DT'yi.
  • selam arkadaşlar ,
    marantzı nereden kaça aldınız acaba? 3 gün önce doğubanktan almak için gitmiştim , 1450 peşin ya da 1550 10 taksit dediler , tamam dedim ama ellerinde gümüş renklisi yoktu :(
    bekleyecek vaktimde olmadığından geri döndüm.. kısmet değilmiş.. standby da iken hdmi pass-through yapması çok güzel bir özellik , ama sacd için hdmi dan dsd desteklememesi biraz düşündürdü beni..
  • Selamlar, Doğubanktan aldım ben. O civarlara aldım ben de.. Pazarlığa açıklar sonuçta. Siyah aldım ben.

    Valla çok memnunum açıkçası, ama kabloları takarken çok zorlandım. Kaçlık bilmiyorum ama kalınca kabloları tercih etttim. Çok dardı Avr arkasındaki yuvalar baya uğraştım çünkü, ya da acemilikten beceremedim. SACD hakkında fikrim yok açıkçası ama çok saçma olmaz mı hdmi dan iletmemesi. Analog olarak mı bağlancak SACD player, AVRye yani?
  • Konuyu hortlarak bir soru sorayım.

    Bu avr ye mini laptopun ses çıkışından bağladğımda bir uğultu oluyor. Laptopu güç kablosunu çıkarınca uğultu kesiliyor. Ses kusursuz hale geliyor. Muhtemelen topraklama olaylarından bir sorun var. Nasıl aşılır, laptopun alternatif şarj aletlerini denersem sorun aşılır mı?
  • Laptop ve Avr'yi aynı çoklu prize taktığınız için oluyor o gürültü.. Cevap vermek için biraz geç olacak belki ama yine de yazayım ben, çözüm iki cihazdan birinin fişini başka bir prize takmak.
  • Bende bu avr yi 2. el almak istiyorum.
    950 TL

    tavsiye edermisiniz ?

    2.elde neye dikkat etmek gerekir ?
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazın fiyatını etmesi için 1 yılı geçmemiş garantili olması gerekir. Sonra göresel durumuna bir bakmak gerekir ama en onemli avr olduğu ve birçok çıkış giriş olduğu için bağlantı noktalarının sorunsuz olması gerekir. Alışverişi elden deneyerek yapmak en iyisidir özellikle dinleyerek test ederek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu fiyata başka marka model de tavsiye edermisiniz, yoksa bu oldukça iyi midir ? Sıfırı baya pahalı gözüküyor.
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    küçük olması illaki gerekiyorsa o zaman düşünülür .ama boyut onemli degilse o paralara malum sitede cok daha iyi cihazlar bulunabilir bence
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    malum site hangisi ?
    boyut önemli değil,
    önemli olan kalite ve fiyat performansı.
  • sahibinden
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    marantz sr7001 kovalayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marantz nr1601 3d pass through var iken sr7001 de yok..özelliklerine bakıp işinize yarayan özelliklerine göre alın...mesela 3d tv niz var ise sr7001 ile 3d görüntü alamazsınız...

    sr7001 dts-hd veya true hd desteğide yok diye biliyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.