Şimdi Ara

Sli kablosunu takınca görüntü gelmiyor! (Çözüldü!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 750 watt güçlü power supply var. asus gtx 670 dc2 - asus gtx 670 dc2t ekran kartlarını bilgisayara bağladım . Bilgisayarı o şekilde açınca açılıyor sıkıntı yok. Ama sli bağlantı kablosunu takıp açınca görüntü gelmiyor bilgisayara sebebi neden olabilir ?

Edit: Çözdüm beyler. Kartların yerini değiştirince ilginç bir şekilde çalıştı. Funmark testine soktum. Kartlar 85 ve 77 derecede sabitlendi. Ne yükseldi ne alçaldı. Normal mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinemovies -- 14 Kasım 2013; 14:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinemovies

750 watt güçlü power supply var. asus gtx 670 dc2 - asus gtx 670 dc2t ekran kartlarını bilgisayara bağladım . Bilgisayarı o şekilde açınca açılıyor sıkıntı yok. Ama sli bağlantı kablosunu takıp açınca görüntü gelmiyor bilgisayara sebebi neden olabilir ?

Kartların modelleri Birbirinden farklımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 14 Kasım 2013; 13:41:22 >
  • Enteresan sli köprüsü bozuk olabilir mi? Güç kaynağı yeterli. Kartların güç bağlantılarını doğru şekilde yaptıysanız sorun olmaz. Bende de birebir aynı şekilde sli var. Sizin sorunla alakası yok ama başka bir sorun ben söyleyim şimdiden bilginiz olsun. Kartları yapışık taktıysanız üstteki kart fena ısınıyor. Alttakiyle arasında 20 dereceye kadar fark olabiliyor oyununa ve yüklenmeye göre. 90 dereceleri görüyorum yani. Kasamın havalandırmasıda gayet iyi olmasına rağmen. Yapışık takmak hiç mantıklı değil. Directcu 2 mükemmel soğutma olmasına rağmen aradan hava ememeyince kart pişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

quote:

Orijinalden alıntı: onlinemovies

750 watt güçlü power supply var. asus gtx 670 dc2 - asus gtx 670 dc2t ekran kartlarını bilgisayara bağladım . Bilgisayarı o şekilde açınca açılıyor sıkıntı yok. Ama sli bağlantı kablosunu takıp açınca görüntü gelmiyor bilgisayara sebebi neden olabilir ?

Kartların modelleri Birbirinden farklımı ?

aynı model sadece biri diğerinin top modeli diğeri düz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Enteresan sli köprüsü bozuk olabilir mi? Güç kaynağı yeterli. Kartların güç bağlantılarını doğru şekilde yaptıysanız sorun olmaz. Bende de birebir aynı şekilde sli var. Sizin sorunla alakası yok ama başka bir sorun ben söyleyim şimdiden bilginiz olsun. Kartları yapışık taktıysanız üstteki kart fena ısınıyor. Alttakiyle arasında 20 dereceye kadar fark olabiliyor oyununa ve yüklenmeye göre. 90 dereceleri görüyorum yani. Kasamın havalandırmasıda gayet iyi olmasına rağmen. Yapışık takmak hiç mantıklı değil. Directcu 2 mükemmel soğutma olmasına rağmen aradan hava ememeyince kart pişiyor.

iki kartıda ayrı ayrı denedim çalışıyor. İkisini de psu ya bağladım bilgisayar yine çalışıyor. Ama sli köprüsünü takınca görüntü gelmiyor.

• onlinemovies kullanıcısına yanıt
    Anakart nedir? Sli köprüsü bozuk herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Anakart nedir? Sli köprüsü bozuk herhalde.

Tamamdır halletim yalnız ekran kartları tam yükte 85 ve 77 derece normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlinemovies kullanıcısına yanıt
    Neymiş sıkıntı merak ettim?

Normal. Bu ısıları hangi oyunda aldın? Benim gördüğüm bazı ısıları yazayım sana.

BF4 ultra 1920x1080: ÜSt 80 alt 65

Skyrim ultra ve ENB modları vs: 95-75

Crysis 3 Herşey full: 90- 75

Benim kasa haf 932 hava akımı çok iyi. Alt kartın önü açık fakat üst kart dediğim gibi pişiyor. Kasa değiştiricem hatta sistemi değiştiriyorum kasayla birlikte. Biraz bahanem oldu.

Senin kasa ne bilmiyorum. Kasaya göre ısılar değişilik gösteriyor. Yerin müsaitse 2. kartı bi alt slota tak. ÜStteki kart rahatlar en az 7-8 derece fark eder. Ha bu ısıları zaten ayrık haldeyken aldıysan kasanın içi çok dolu yada hava akımı zayıf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.