Şimdi Ara

Slayt Nasıl Yapılır Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları kullanarak kendinize ait slaytlar ve filmler yapabilirsiniz. Bu konuda birçok kullanıcı zorlanmaktadır. Bu sebeple bu yazımızda slayt nasıl yapılır, slayt hazırlamak için en basit yöntem veya program nedir sorularının cevaplarını sizlere açıklayacağız. Bu sayede sizde, kendi slaytlarınızı kolaylıkla yapabileceksiniz.

    İlk olarak şunu belirtmek isterim ki İnternet ortamında slayt hazırlamaya ait bir çok program bulunmaktadır ve bu programların bazıları normal kullanıcılar için gerçekten karmaşık ve zordur. Biz bu yazımızda normal bilgisayar kullanıcılarını düşünerek, en basit yöntemde ve karmaşık olmayan bir programı ele alacağız.

    Peki, bu bahsettiğimiz basit ve karmaşık olamayan programlardan bahsedecek olursak öncelikle size önerimiz; Microsoft Photo Story. Bu program gerçekten normal bilgisayar kullanıcı düzeyini düşünülerek tasarlanmış ve birçok özelliği sayesinde, kaliteli filmler ve slaytlar oluşturmamıza olanak sağlamaktadır.

    Slayt Hazırlama Programı Microsoft Photo Story Kurulumu

    Programın kurulumu çok basit fakat biz yine de birkaç adımla nasıl kurulduğundan bahsedelim. Aşağıdaki Programı indir butonundan bilgisayarınıza yazılımı indirin.

    https://yadi.sk/d/f_ek78zY3Ctqhu

    Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra çalıştırın. Ardından İleri butonuna tıklayın.

    Karşınıza Lisans Sözleşmesi ekranı çıkacaktır. ‘’Bu ekranda Lisans Sözleşmesinin Koşullarını Kabul Ediyorum’’ kutucuğunu, işaretleyip İleri butonuna tıklayın.

    Yükleme Klasörü ekranında ise bu yazılımın kurulmasını istediğiniz, konumu seçip İleri butonuna tıklayın.

    Son olarak, yüklemeyi başlat ekranında Yükle butonuna tıklayarak bu yazılımı bilgisayarınıza kurulmasını bekleyebilirsiniz. Kısa süreler içerisinde kurulum bitecektir.

    Slayt Dosyası Nasıl Hazırlanır Konusu Hakında Resimli Anlatım İçin Tıklayın : https://help724.com/slayt-nasil-yapilir-slayt-hazirlama-programi-photo-story/

    Kaynak : https://help724.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.